Αντζελίνα Τζολί: "Ο Παξ μαγειρεύει καλύτερα από μένα"

11.11.2010
Σε συνέντευξη που έδωσε η διάσημη 35χρονη ηθοποιός στο τεύχος Δεκεμβρίου της Αμερικανικής "Vogue" μιλάει για τα παιδιά της, τη δουλειά και φυσικά για τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).


Σε συνέντευξη που έδωσε η διάσημη 35χρονη ηθοποιός στο τεύχος Δεκεμβρίου της Αμερικανικής "Vogue" μιλάει για τα παιδιά της, τη δουλειά και φυσικά για τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) ανοίγει -κατά κάποιον τρόπο- την πόρτα του σπιτιού της και μας αφήνει να ρίξουμε μια ματιά μέσα.

Έτσι, μαθαίνουμε μεταξύ άλλων ότι η οικογένεια έχει ένα μπουλντόγκ με τον όνομα Ζακ και δύο νταντάδες που μιλούν βιετναμέζικα στον Παξ (Pax) και Καμποτζιανά στον Μάντοξ (Maddox). Επίσηις μαθαίνουμε ότι οι μαγειρικές ικανότητες του 6χρονου Παξ ξεπερνούν κατά πολύ αυτές της μαμάς του.

Στη συνέχεια, η Αντζελίνα ομολογεί ότι ο μεγαλύτερος γιος της έπαιξε έναν ρόλο γονέα για εκείνη. Η Τζολί υιοθέτησε τον 9χρονο σήμερα Μάντοξ το 2001 και νιώθει ότι κατά κάποιον τρόπο μεγάλωσαν μαζί. Ο ίδιος, μάλιστα, το γνωρίζει και δεν σταματά να την ενθαρρύνει και να την επιβραβεύει σε ό,τι κάνει. "Μπράβο, καλή δουλειά", της λέει κάθε φορά που τους ετοιμάζει πρωινό.

Στις σελίδες του περιοδικού διαβάζουμε και μια ιστορία με πρωταγωνίστρια τη μικρή Σιλό (Siloh) η οποία βρήκε στον κήπο ένα νεκρό πουλί και ήθελε να το κρατήσει ως κατοικίδιο. Η μαμά, βέβαια, αρνήθηκε και της πρότεινε να αγοράσει ένα... ταριχευμένο (!) αντ' αυτού.

Όπως ήταν φυσικό, η Τζολί αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, τον οποίο χαρακτήρισε "απίστευτα όμορφο και σούπερ σέξι", αλλά τόνισε ότι "νιώθει περισσότερο ερωτευμένη μαζί του" όταν τον βλέπει μαζί με τα παιδιά τους.

Κατά τα άλλα το διάσημο ζευγάρι προσπαθεί να δουλεύει εκ περιτροπής έτσι ώστε να είναι πάντα κάποιος από τους δύο μαζί με τα έξι παιδιά τους, ενώ βασικό μέλημά τους είναι να καταφέρουν να αντιμετωπίζουν σωστά τους παπαράτσι που δεν τους αφήνουν να κάνουν ένα βήμα μόνοι τους.

Μπορεί να είναι μια από τις πιο διάσημες γυναίκες στο Χόλιγουντ, αλλά η Αντζελίνα Τζολί διαφέρει κατά πολύ από άλλες συναδέλφους της, κυρίως στο γεγονός ότι θέλει να είναι η ίδια υπεύθυνη για όλα όσα την αφορούν. Έτσι εξηγείται και το ότι αντίθετα με το τι κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων σταρ, η Τζολί δεν έχει υπεύθυνο τύπου ή διαφημιστή για τις ανάλογες ανάγκες της προώθησης της δουλειάς της. Τα κάνει όλα μόνη της και αυτό τον καιρό βρίσκεται στην Βουδαπέστη όπου συνεχίζει τα γυρίσματα για την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα.

Εκεί, πριν από λίγες μέρες βρέθηκε και ο Πιτ, ο οποίος φορούσε ένα χαριτωμένο ζευγάρι γυαλιά πρεσβυωπίας.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα