Συναντήθηκαν στο δικαστήριο ο Μελ και η Οκσάνα

11.11.2010
Για πρώτη φορά ύστερα από μήνες ο 54χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης συνάντησε πρόσωπο με πρόσωπο την πρώην αγαπημένη του Ρωσίδα μουσικό με την οποία είναι -επιεικώς μιλώντας- στα μαχαίρια.


Για πρώτη φορά ύστερα από μήνες ο 54χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης συνάντησε πρόσωπο με πρόσωπο την πρώην αγαπημένη του μουσικό με την οποία είναι -επιεικώς μιλώντας- στα μαχαίρια

Ο Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) και η Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva) παραβρέθηκαν αμφότεροι στην πρώτη ακρόαση για την κηδεμονία της κόρης τους, οπότε και συναντήθηκαν στον ίδιο χώρο μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους που κατέληξε σε απίστευτο σκάνδαλο.

Η δίκη πραγματοποιείται κεκλισμένων των θυρών οπότε δεν υπήρξαν επίσημες αναφορές ή φωτογραφίες από τη διαδικασία. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γκίμπσον έφτασε στο δικαστήριο δέκα λεπτά νωρίτερα από την πρώην σύντροφό του ενώ υπήρξαν μάρτυρες που υποστήριξαν ότι είχαν βρεθεί μπροστά σε έντονους τσακωμούς ανάμεσα στο ζευγάρι.

Οι δύο πρώην σύντροφοι λέγεται ότι είχαν συμφωνήσει ιδιωτικά σχετικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις του Γκίμπσον προς τη μικρή Λουτσία (Lucia), όμως, όπως έγινε επίσης γνωστό, τον περασμένο μήνα το ποσό των $5.000 (€3.600) που έδινε ο Μελ, ανέβηκε στα $20.000 (€15.000) κάθε μήνα.

Σχετικές πληροφορίες από τη δίκη αναφέρουν ότι η δικαστής Στοκ Γκόρντον (Scott Gordon) αρνήθηκε αίτημα του γνωστού ηθοποιού σύμφωνα με το οποίο ζητούσε να κρατά το ποσό των $6.000 (€4.400) τον μήνα ως "ενοίκιο" για το σπίτι του, στο οποίο μένει ακόμη η Γκριγκορίεβα.

Αντίθετα ο Γκόρντον επέμενε στο αρχικό ποσό και μάλιστα στην άμεση καταβολή του στην Οκσάνα.

Σε αναμονή των εξελίξεων θυμίζουμε ότι την ίδια στιγμή εκκρεμεί έρευνα της αστυνομίας προκειμένου να εξακριβωθεί αν ισχύουν κατηγορίες του Γκίμπσον ότι η Γκριγκορίεβα προσπάθησε να τον εκβιάσει.

Τέλος, τη στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά, πληροφορίες του δικτύου ΤΜΖ μιλούν για πιθανή σχέση της Ρωσίδας μουσικού με τον οδηγό και σωματοφύλακά της Κρίστιαν Χέρζογκ (Kristian Herzog).

Του ισχυρισμούς, που σημειωτέον έκανε ο ίδιος ο Χέρτζογκ, αντικρούουν ως παράλογους οι δικηγόροι της Γκριγκορίεβα οι οποίοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για σκόπιμη κίνησή του ώστε να αποκτήσει ένα μικρό κομματάκι... δόξας και εκείνος.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα