Χάιντι και Σπένσερ: Αιχμάλωτοι στο σπίτι τους

10.11.2010
Κοψοχολιάστηκαν χθες η 24χρονη ριάλιτι σταρ και ο άντρας της και μάλιστα μέσα το ίδιο τους το σπίτι όταν δέχτηκαν επίθεση από την... αστυνομία.


Κοψοχολιάστηκαν χθες η 24χρονη ριάλιτι σταρ και ο άντρας της και μάλιστα μέσα το ίδιο τους το σπίτι όταν δέχτηκαν επίθεση από την... αστυνομία.

Η Χάιντι Μόνταγκ (Heidi Montag) και ο Σπένσερ Πρατ (Spencer Pratt) είδαν έκπληκτοι αστυνομικούς να περικυκλώνουν το σπίτι τους στο Μαλιμπού, να χτυπούν στην πόρτα τους απειλώντας τους με όπλα και τελικά να τους περνούν και χειροπέδες.

Λίγο νωρίτερα, όπως προέκυψε τελικά, ένας γείτονας είδε από το παράθυρο μια γυναίκα με καλυμμένο το κεφάλι να μπαίνει τρέχοντας μέσα στο σπίτι, σχεδόν σηκωτή από 2-3 "φουσκωτούς".

Ο γείτονας τρόμαξε και θεωρώντας ότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας επεισοδίου απαγωγής, κάλεσε το 100. Τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία.

Όμως, όπως αποκαλύφθηκε, η γυναίκα που έμπαινε με αυτό τον περίεργο τρόπο στο σπίτι ήταν η ίδια η Χάιντι, η οποία φαίνεται ότι είχε μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού και ήθελε να φροντίσει ώστε να μην δει κανείς το αποτέλεσμα πριν εκείνη κρίνει ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Μάλιστα, στην αρχή, η Μόνταγκ αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα στην αστυνομία και ζητούσε να περιμένουν μέχρι να φτάσει ο δικηγόρος της. Όμως, φαίνεται ότι τελικά για να μην τη σπάσουν, πείστηκαν και την άνοιξαν.

"Η Χάιντι έκανε μόλις μια εγχείρηση και ήταν πολύ φοβισμένη. Έκλαιγε συνέχεια", εξήγησε ο Σπένσερ Πρατ, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να φανταστεί ποιος είχε καλέσει την αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη τον Ιανουάριο, έναν μήνα αφού η Χάιντι είχε υποστεί 10 πλαστικές επεμβάσεις ταυτόχρονα. Η "συνολική μετάλλαξη" είχε χορηγηθεί εξολοκλήρου από το περιοδικό "People" και το ζευγάρι έπρεπε να κάνει τα πάντα για να τηρήσει τους όρους του συμβολαίου του. Εξ ου και η μυστικότητα.


Τελικά όλα πήγαν καλά, αλλά με τον καιρό, η Μόνταγκ φαίνεται ότι δεν είναι ευχαριστημένη από τη μεταμόρφωσή της και θέλει ήδη να μειώσει το στήθος της.

Για να μην αναφέρουμε τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους βρίσκονται ένα βήμα πριν την πτώχευση αφού κατάφεραν να κάνουν "φύλλο και φτερό" την αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων περιουσία τους!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα