Η Μαρί Όσμοντ μιλά για την αυτοκτονία του γιου της

11.11.2010
Η 51ός ετών τραγουδίστρια που τον Μάρτιο έχασε με τραγικό τρόπο τον γιο της, άνοιξε την καρδιά της στην Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) αποκαλύπτοντας τις τελευταίες κουβέντες που αντάλλαξαν οι δυο τους.


Η 51ός ετών τραγουδίστρια που τον Μάρτιο έχασε με τραγικό τρόπο τον γιο της, άνοιξε την καρδιά της στην Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) αποκαλύπτοντας τις τελευταίες κουβέντες που αντάλλαξαν οι δυο τους.

Φανερά συγκινημένη η Μαρί Όσμοντ (Marie Osmond) εμφανίστηκε στην εκπομπή της διάσημης παρουσιάστριας και γύρισε τον χρόνο πίσω, λίγες μέρες πριν ο 18χρονος Μάικλ (Michael) πηδήξει από τον όγδοο όροφο της πολυκατοικίας όπου έμενε στο Λος Άντζελες βάζοντας τέλος στη ζωή του.

"Μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Όταν τον άκουσα να λέει 'δεν έχω φίλους', το μυαλό μου γύρισε πίσω και θυμήθηκα πως είναι να έχεις κατάθλιψη, πόσο μόνος νιώθεις", ομολόγησε η μητέρα ακόμη επτά παιδιών.

"Εγώ δεν είμαι πια καταθλιπτικό άτομο, αλλά αντιλαμβάνομαι το σκοτάδι που έρχεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Του είπα.... 'Μάικ, θα είμαι εκεί τη Δευτέρα και όλα θα γίνουν καλά. Αλλά η κατάθλιψη δεν περίμενε μέχρι τη Δευτέρα", συνέχισε η Μαρί Όσμοντ μιλώντας για εκείνη την τραγική μέρα.

Σε ερώτηση της Όπρα αν έχει δεύτερες σκέψεις για όλο το συμβάν, η Όσμοντ απάντησε ότι υπάρχουν πάντα σκέψεις του τύπου "Τι θα γινόταν αν", αλλά αν ζεις μόνο με αυτές στο τέλος θα σταματήσεις να ζεις.

Τονίζοντας ότι η αυτοκτονία του γιου της ήταν το σκληρότερο πράγμα που αντιμετώπισε ποτέ στη ζωή της η Μαρί υποστήριξε ότι η απόφασή της να επιστρέψει στη δουλειά λίγες εβδομάδες μετά το τραγικό συμβάν ήταν απόλυτα συνειδητή αφού μόνο στη σκηνή νιώθει ασφαλής, άρα το είχε μεγάλη ανάγκη.

Η Όσμοντ, μαζί με τον αδελφό της Ντόνι (Donny) είχαν σταματήσει για λίγο τις εμφανίσεις τους σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, αλλά επανήλθαν γρήγορα, κανονικά.

Ο Μάικλ ήταν ένα από τα πέντε υιοθετημένα παιδιά της Όσμοντ. Έχει ακόμη τρία βιολογικά παιδιά από δύο γάμους. Η Μαρί, χώρισε τον Μπράιαν Μπλόσιλ (Brian Blosil) το 2007 ύστερα από 20 χρόνια γάμου. Με τον πρώτο της άντρα, Στίβεν Κρεγκ (Stephen Craig) είχαν χωρίσει το 1985.

Όλο το επεισόδιο με τη συνέντευξη της Μαρί Όσμοντ θα μεταδοθεί στην αυριανή εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ. Ωστόσο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα