ΚαραμεροΧαριτάτοι: Η Βίκυ Καγιά ανάμεσά τους;

12.11.2010
Η δεύτερη θέση στον πίνακα της AGB κάθε άλλο παρά άσχημη είναι για το δίδυμο του «10 με 1 μαζί». Στον ΑΝΤ1 όμως πιστεύουν ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν και πως η εκπομπή έχει τη δυναμική να τερματίσει πρώτη. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται μια «τονωτική ένεση». Που ακούει στο όνομα Βίκυ Καγιά.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ο Γιάννης Λάτσιος είχε ζητήσει από τους παρουσιαστές του «10 με 1 μαζί» και τη Βίκυς Καγιά από το «Next Top Model» να είναι στο γραφείο του. Έτσι κι έγινε.

Πρώτη έφτασε η Βίκυ, η οποία πέρασε αμέσως στο γραφείο του διευθυντή ψυχαγωγικών προγραμμάτων του ΑΝΤ1. Μόνο καλά λόγια είχε να της πει για την πορεία της στο κανάλι και στην παρουσίαση του «Next Top Model», που και φέτος πάει αρκετά καλά σε τηλεθέαση, αν και βρίσκεται απέναντι από το «Νησί». Μεταξύ άλλων όμως της ανακοίνωσε επίσης πως ο σταθμός σκέφτεται να την αξιοποιήσει και μετά την ολοκλήρωση του σόου που παρουσιάζει και σε άλλη εκπομπή. Συγκεκριμένα, στο μυαλό του, σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, έχει τη Βίκυ ως την «τονωτική ένεση» για την ανάκαμψη του «10 με 1 μαζί», που φέτος έχει χάσει την πρωτιά από το Mega και το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά.

Αρχικά δεν της φάνηκε και τόσο καλή η ιδέα να επιστρέψει στο πρωινό, αλλά δεν προέβαλε καμία αντίρρηση. Λίγο αργότερα ο κ. Λάτσιος δέχτηκε στο γραφείο του τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο, ενώ η Βίκυ Καγιά περίμενε απέξω. Ο Γιάννης Λάτσιος θέλησε να τους εμψυχώσει για την πορεία της εκπομπής τους, ενώ τους διευκρίνισε πως ο σταθμός είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τα νούμερά τους, αφού ήταν σχεδόν αναμενόμενη η πρωτιά του Mega. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για φρεσκοπαντρεμένο ζευγάρι, που στα σκαριά υπάρχει και η γέννηση ενός μωρού, γεγονός που «πούλαγε» και θα συνεχίσει να «πουλάει» στην τηλεόραση.

Μέχρι που έφτασε στο πιο ενδιαφέρον... τους ανακοίνωσε πως χρειάζονται μια τονωτική ένεση, που ακούει στο όνομα Βίκυ Καγιά. Σίγουρα το δίδυμο δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα να μπει σφήνα κάποιος τρίτος στην παρουσίαση, αλλά κι εκείνοι πιστεύουν στις δυνατότητες και στη δυναμική της Καγιά και ελπίζουν να πάρουν πίσω τα «χαμένα» τους νούμερα.

Τότε ήταν που στην παρέα προστέθηκε και η Βίκυ, με τον Γιάννη Λάτσιο να τους μεταφέρει τη σκέψη του, που κατά πάσα πιθανότητα θα ισχύσει μετά τα Χριστούγεννα, αν όχι από τον ερχόμενο μήνα.