Ο Λάκης στο δελτίο του Άλφα;

15.11.2010
Βόμβα μεγατόνων ετοιμάζεται να ρίξει ο Λάκης Λαζόπουλος, αλλάζοντας το status των δελτίων ειδήσεων. Έχει προτείνει στους Γερμανούς ένα αντι-δελτίο στον Alpha, φέρνοντας μια εναλλακτική πρόταση, αλλά προκαλώντας παράλληλα και ανησυχία στα αντίπαλα στρατόπεδα.

Χαράς ευαγγέλια στα αντίπαλα στρατόπεδα μόλις ο Λάκης Λαζόπουλος είπε ότι κλείνει με το «Αλ Τσαντίρι» του! Όλοι ήλπιζαν ότι θα ασχοληθεί από δω και πέρα με το spirto του, το θέατρο και το βιβλίο του. Φρούδες ελπίδες!

Γιατί κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό που ετοιμάζει θα ταράξει για άλλη μια φορά τα νερά. Θέλει να παρουσιάσει ένα αντι-δελτίο ρίχνοντας «γροθιά» στο κατεστημένο των ειδήσεων και παρουσιάζοντας τα νέα της ημέρας με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Και μπορεί παλιότερα να έκανε κάτι παρόμοιο και η κριτική του γύφτου να μην πήγαινε τόσο καλά σε θεαματικότητες, αλλά τώρα έχει πιάσει το σφυγμό του κόσμου και θέλει με την καινούργια χρονιά ή σεζόν να τολμήσει σε κάτι διαφορετικό. Πηγές αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τους Γερμανούς, που του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη, και του έχουν δώσει το ΟΚ να προχωρήσει σε ό,τι εκείνος νομίζει ότι θα κάνει επιτυχία.

Μάλιστα, το καλοκαίρι σχεδιάζει να κάνει μια περιοδεία παρουσιάζοντας μια παράσταση αντίστοιχη με το «Τσαντίρι», για να έρθει πιο κοντά στον κόσμο, να ακούσει τις απόψεις του και να συγκεντρώσει υλικό για το επόμενο εγχείρημά του.

Όσο για το αντι-δελτίο; Αναμένεται να έχει πολλές εκπλήξεις, καθώς θέλει να εντάξει σ’ αυτό τους καινούργιους «Μήτσους» του, ώστε να τα λέει έξω από τα δόντια.

Στα επιτελεία των καναλιών έχουν ήδη ανάψει φωτιές από τη στιγμή που διέρρευσε η ιδέα του Λάκη και ακόμα και μεγάλοι δημοσιογράφοι με σταθερό κοινό σκέφτονται ότι το να είναι απέναντι από τον Λαζόπουλο δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.