Φέργκι: "Είμαι τυχερή που είμαι ζωντανή"

03.11.2010
Μιλώντας στο περιοδικό "Glamour" η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τη μάχη με τον εθισμό της στην κρυσταλλική μεθαδόνη αλλά και τον δρόμο που έχει ακόμη μπροστά της.


Μιλώντας στο περιοδικό "Glamour" η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τη μάχη με τον εθισμό της στην κρυσταλλική μεθαδόνη αλλά και τον δρόμο που έχει ακόμη μπροστά της.

"Σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι νηφάλια", δήλωσε η Φέργκι εξηγώντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν παραπλανητικό. "Πίνω αλκοόλ ακόμη. Ο πατέρας μου έχει αμπελώνα και το κρασί που κάνει είναι υπέροχο", συμπλήρωσε.

Η 35χρονη Στέισι Αν Φέργκιουσον (Stacy Ann Ferguson), όπως είναι το πραγματικό της όνομα, αναγνωρίζει πως κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους στους περισσότερους τοξικομανείς απαγορεύεται να κάνουν χρήση ακόμη και της παραμικρής ουσίας. "Εγώ όμως κάνω το δικό μου ταξίδι και είμαι πραγματικά ευτυχής που μέχρι και αυτή την ημέρα είμαι ζωντανή", ξεκαθαρίζει.

Και ως μέρος αυτού του ταξιδιού, η Φέργκι μοιράζεται τις εμπειρίες της συμβουλεύοντας νέες κοπέλες πώς να έχουν θετικές σκέψεις και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

"Υπήρχαν περίοδοι στη ζωή μου όπου πολλοί άνθρωποι δεν πίστευαν σε μένα. Εγώ όμως μου είχα εμπιστοσύνη. Έκανα ερωτήσεις ζωτικής σημασίας στον εαυτό μου. Όπως που με βλέπω στα επόμενα πέντε χρόνια, για παράδειγμα. Έτσι, έφτιαξα μια σκάλα και απλά ανέβηκα τα σκαλοπάτια, ένα ένα", εξήγησε η τραγουδίστρια των "Black Eyed Peas".

Όσο για τη σχέση με τον άντρα της ηθοποιό και μοντέλο Τζος Ντουχάμελ (Josh Duhamel) που πέρασε ένα γερό ταρακούνημα από "ξενοκοιτάγματα" -και όχι μόνο- από την πλευρά του, η Φέργκι ισχυρίζεται ότι τώρα πια, οι δυο τους είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να θυμηθείτε το τραγούδι "I Gotta Feeling", μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Φέργκι και των "Black Eyed Peas".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα