Μαράια Κάρεϊ: "Έμεινα έγκυος από το ποπ κορν"

04.11.2010
Λίγες μέρες μόνο μετά την επίσημη ανακοίνωση για την πολυπόθητη εγκυμοσύνη της η 40χρονη ντίβα έκανε ακόμη μία αποκάλυψη σχετικά με τις μεθόδους που ακολούθησε για να τα καταφέρει.


Λίγες μέρες μόνο μετά την επίσημη ανακοίνωση για την πολυπόθητη εγκυμοσύνη της η 40χρονη ντίβα έκανε ακόμη μία αποκάλυψη σχετικά με τις μεθόδους που ακολούθησε για να τα καταφέρει.

Έτσι η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) αποκάλυψε ότι κατάφερε να συλλάβει κάνοντας βελονισμό καθημερινά και τρώγοντας ποπ κορν στο κρεβάτι!

Έχοντας αποβάλει ήδη μια φορά πριν από δύο χρόνια και έχοντας προσπαθήσει επανειλημμένα αλλά ανεπιτυχώς να ξαναμείνει έγκυος, η Μαράια ακολούθησε κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών της οι οποίοι της σύστησαν πολλή ξεκούραση και καθόλου στρες.

"Περνούσαμε πολύ καιρό στο κρεβάτι τρώγοντας ποπ κορν και βλέποντας τις αγαπημένες μας ταινίες, το 'Jackie Brown' του Κουέντιν Ταραντίνο (Quentin Tarantino), όλες τις σεζόν του σίριαλ 'The Wire' και το 'Bruno' ξανά και ξανά", ανέλαβε να εξηγήσει τις λεπτομέρειες ο ευτυχής σύζυγος και μέλλον πατέρας, Νικ Κάνον (Nick Cannon).

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2008 ύστερα από μόλις έξι εβδομάδες σχέσης, ολοκληρώνουν την ηχογράφηση του ενός άλμπουμ με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τίτλο "Merry Christmas II You".

Ο 30χρονος Κάνον ισχυρίστηκε ότι έσπρωξε τη σύζυγό του στη δουλειά επίτηδες έτσι ώστε να πάρει το μυαλό της από το θέμα του παιδιού με το οποίο είχε πάθει εμμονή.

Τώρα που το πολυπόθητο επετεύχθη, η Κάρεϊ νιώθει όλα όσα έρχονται μαζί με την εγκυμοσύνη και πρώτα από όλα... λιγούρες! Αυτά που η διάσημη τραγουδίστρια λαχταράει διαρκώς είναι κόκκινες πιπεριές και μπέρκγερς από τα McDonalds, ενώ έχει ήδη αρχίσει να ανησυχεί για το επόμενο βήμα, τη γέννα.

"Φοβάμαι πολύ. Βλέπω όλες αυτές τις γυναίκες που γεννούν μέσα στο νερό και παρόλο που αγαπώ πολύ το νερό, σκέφτομαι ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω αυτό", εξήγησε η Μαράια, ενώ συμπλήρωσε ότι ένα άλλο μεγάλο άγχος της είναι το πόσο "ιδιωτική" θα μπορέσει να κρατήσει την παραμονή της στο μαιευτήριο.

Έχει λίγο καιρό ακόμη να τα σκεφτεί όλα αυτά. Προς το παρόν και με τις ευχές μας για... καλή λευτεριά, στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε την επιτυχία της Μαράια Κάρεϊ με τίτλο "We belong together", στο κλιπ της οποίας πρωταγωνιστούν επίσης ο Έρικ Ρόμπερτς (Eric Roberts) και ο Γουένγουορθ Μίλερ (Wentworth Miller) του Prison Break!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα