Ποιός μπήκε ανάμεσε σε Ρέμο - Παπαρίζου;

29.10.2010
Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την πρεμιέρα των νυχτερινών εμφανίσεων του Αντώνη Ρέμου και της Έλενας Παπαρίζου στο "Diogenis Studio" αλλά οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν ξαφνικά σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την πρεμιέρα των νυχτερινών εμφανίσεων του Αντώνη Ρέμου και της Έλενας Παπαρίζου στο "Diogenis Studio" αλλά οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν ξαφνικά σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Όχι δεν ήταν η κόντρα για την αφίσα που μπήκε ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές, όπως θα φαντάστηκες αγαπημένη μου, αλλά μια ολόκληρη δισκογραφική εταιρία.

Που λες, ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται τον καιρό αυτό σε μεγάλη κόντρα με την επί 15 χρόνια δισκογραφική του εταιρία, τη Sony. Η αντιδικία των δύο πλευρών οδηγήθηκε στα δικαστήρια και οι εξελίξεις για την πλευρά του Ρέμου, δεν ήταν και οι καλύτερες.

Σύμφωνα λοιπόν με προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με ημερομηνία 14 Οκτωβρίου 2010, ο Αντωνάκης υποχρεούται να καταβάλλει 1 εκατομμύριο ευρώ στην Sony, ενώ δεσμεύεται και η περιουσία του για 2 χρόνια. Η προσωρινή διαταγή υφίσταται μέχρι ο Ρέμος να ζητήσει την αναίρεση της. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι να τα βρουν Ρέμος και Sony, ο τραγουδιστής δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε τα χρήματα που έχει στην τράπεζα ούτε και οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό του στοιχείο.

Όπως ήταν φυσικό λοιπό,ν στην πρόβα τζενεράλε του σχήματος που θα ηγούνται Ρέμος και Παπαρίζου, οι ερωτήσεις σχετικά με την κόντρα του πρώτου με την Sony, υπήρξαν πολλές και ο τραγουδιστής μίλησε σκληρά, κάνοντας λόγο για σωρία ψευδών και πόλεμο κάτω από τη μέση.

"Σίγουρα έχουμε μια αντιδικία με την παλιά μου εταιρία. Θεωρώ ότι αφήνονται πολλά ψεύδη να κυκλοφορούν. Αφού έχουν επιλέξει και τραβάνε το σχοινί θα πάμε στον δρόμο που πρέπει να πάμε. Δέχομαι έναν πόλεμο κάτω από την μέση αλλά σύντομα θα μάθετε όλη την αλήθεια. Δεν κρύβομαι και δεν έχω κρυφτεί. Δυστυχώς, μετά από 15 χρόνια προσφοράς μου στην εταιρεία, θεωρώ πως είναι άδικος ο τρόπος που με αντιμετωπίζουν" και τόνισε πως τα υπόλοιπα θα τα λύσουν οι δικηγόροι.

Τη στιγμή των δηλώσεων αυτών του Ρέμου, η Έλενα Παπαρίζου βρισκόταν στο πλευρό του και αισθάνθηκε πάρα πολύ άβολα αφού ως γνωστόν η ίδια ανήκει στο δυναμικό της εν λόγω δισκογραφικής. Έτσι, η σέξι Έλενα, αφού κοίταξε με νόημα το Ρέμο, δήλωσε στους δημοσιογράφους:

"Η Sony είναι η εταιρεία μου και την αγαπώ πολύ", και αποχώρησε αφού όπως τόνισε όσα λέγονται αφορούν μια διαμάχη στην οποία η ίδια δεν θα πρέπει να λάβει μέρος.

Πάντως, ο Ρέμος δεν έδειξε να ενοχλείται από την αποχώρηση της Έλενας και έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο της τονίζοντας πόσο ευτυχισμένος είναι που συνεργάζεται επιτέλους με την Παπαρίζου.

Και μπορεί να χάνει στα λεφτά αλλά στην αγάπη σίγουρα κερδίζει ο Αντώνης Ρέμος. Kατά τη διάρκεια της πρόβας τζενεράλε του, η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα στο Διογένη κάτι που δεν έκανε ο Τόνι Μυρίδης. Ο σύντροφος της Παπαρίζου έδωσε το παρόν στην πρόβα της αγαπημένης του αλλά προτίμησε να καθίσει σε ένα από τα πίσω τραπέζια αποφεύγοντας τα φλας!

Kατερίνα Π.