Η Σελίν Ντιόν και η μάχη για τα ονόματα

29.10.2010
Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της, η 42χρονη τραγουδίστρια επέστρεψε στο σπίτι την Τετάρτη μαζί με τους ηλικίας πέντε ημερών γιους της, οι οποίοι γεννήθηκαν πρόωρα με καισαρική τομή το περασμένο Σάββατο.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της, η 42χρονη τραγουδίστρια επέστρεψε στο σπίτι την Τετάρτη μαζί με τους ηλικίας πέντε ημερών γιους της, οι οποίοι γεννήθηκαν πρόωρα με καισαρική τομή το περασμένο Σάββατο.

"Όλοι τους είναι μια χαρά. Είναι ευτυχείς που είναι στο σπίτι", επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Σελίν Ντιόν (Celine Dion) το περιοδικό People.

Η ίδια και ο σύζυγός της Ρενέ Ανγκελίλ (Rene Angelil) θα έχουν απεριόριστη βοήθεια αυτές τις πρώτες μέρες καθώς "κοντά τους βρίσκονται -εκτός από τον 9χρονο γιο τους, Ρενέ Τσαρλς- τρεις από της αδελφές της Σελίν και η μητέρα της".

Εντωμεταξύ, το ζευγάρι δυσκολεύτηκε να επιλέξει τα ονόματα των μωρών, αλλά όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος, κατέληξε στα Έντι και Νέλσον.

Το Έντι έρχεται από τον Έντι Μάρνεϊ (Eddy Marnay), τον παραγωγό της Ντιόν στους πρώτους πέντε δίσκους της. "Ήταν σαν πατέρας της. Έχει ασκήσει μεγάλη επιρροή τόσο στη Σελίν όσο και στον Ρενέ", εξήγησε ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας.

Το Νέλσον είναι επηρεασμένο από τη γνωριμία της Ντιόν με τον Νέλσον Μαντέλα (Nelson Mandela) πριν από δύο χρόνια, όταν ξεκινούσε την περιοδεία της στη Νότιο Αφρική. "Ο Ρενέ είπε ότι στα λίγα λεπτά που είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν μαζί του, εντυπωσιάστηκαν από το είδος του ανθρώπου που είναι. Ο ίδιος και η Σελίν θέλουν τα παιδιά τους να εμπνέονται από τα ονόματα τους, επειδή κι οι ίδιοι έχουν εμπνευστεί από αυτούς τους άντρες", συνέχισε ο εκπρόσωπος.

Όπως είπε η Ντιόν στο γαλλικό περιοδικό Gala, το ζευγάρι "κόντεψε να τρελαθεί προσπαθώντας να αποφασίσει τα ονόματα", έχοντας από τη μια τη μητέρα της να προτιμά τα γαλλικά ονόματα και από την άλλη τον μεγαλύτερο γιο της που πίεζε για αμερικάνικα παρατσούκλια.

Η σταρ γέννησε τα δίδυμα το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, στο Ιατρικό Κέντρο Σεν Μέρι, στο Δυτικό Παλμ Μπιτς της Φλόριντα όπου είχε εισαχθή εσπευσμένα λίγες μέρες νωρίτερα, για παρακολούθηση.