Ο Τσάρλι Σιν, η πρώην και η πόρνη του

29.10.2010
Ακόμα περισσότερες γαργαλιστικές λεπτομέρειες σχετικά με τα γεγονότα που οδήγησαν στη νοσηλεία του οξύθυμου ηθοποιού την περασμένη Τρίτη, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, από τη βρετανική εφημερίδα Mirror.

Ακόμα περισσότερες γαργαλιστικές λεπτομέρειες σχετικά με τα γεγονότα που οδήγησαν στη σύλληψη και τη νοσηλεία του οξύθυμου ηθοποιού την περασμένη Τρίτη, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, από τη βρετανική εφημερίδα Mirror.

Όπως έγινε γνωστό από αυτόπτες μάρτυρες, εκείνο το βράδυ ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) είχε βγει για δείπνο με καλεσμένες την πόρνη που αργότερα τον συνόδευσε στο δωμάτιο του και την... πρώην (υπ' αριθμόν 2) σύζυγο του, επίσης ηθοποιό, Ντενίζ Ρίτσαρτς (Denise Richards) η οποία έφτασε στο τραπέζι όταν το ζευγάρι είχε ήδη αρχίσει να "φτιάχνεται". Το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ αηδίασε τόσο πολύ με το όλο σκηνικό που τελικά αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

"Ο Τσάρλι ήταν ζαλισμένος από την αρχή, σαν να ήταν ήδη πιωμένος. Παραπατούσε, μιλούσε δυνατά και ήταν πολύ ευερέθιστος", λέει μια πηγή: "Εκείνος και η συνοδός του αποσύρθηκαν στις τουαλέτες για πολλή ώρα. Δεν χρειάζεται να είσαι μέντιουμ για να καταλάβεις τι συνέβαινε. Η Ντενίζ έδειχνε φανερά εκνευρισμένη και έφυγε", συνεχίζει.

Στη συνέχεια της βραδιάς, ο Σιν θα βρισκόταν γυμνός και σε κατάσταση παροξυσμού στη σουίτα του, έχοντας προκαλέσει υλικές ζημιές 7.500 δολαρίων, ενώ η πόρνη θα καλούσε πανικόβλητη την αστυνομία μέσα από την ντουλάπα της σουίτας, όπου είχε καταφύγει για να σωθεί.

Παρότι ο σαματάς είχε αναστατώσει ολόκληρο τον όροφο, η Ντενίζ που έμενε λίγες πόρτες παραδίπλα στο ίδιο ξενοδοχείο, μαζί με τις δύο κόρες του 45χρονου ηθοποιού, δεν θεώρησε σκόπιμο να επέμβει.

"Έχω εμπιστοσύνη στον πρώην μου", εξήγησε στην εφημερίδα η 39χρονη Ρίτσαρντς: "Ο Τσάρλι θα είναι πάντα κομμάτι της ζωής μου. Είμαστε δεμένοι μαζί για πάντα", είπε για τον Σιν με τον οποίον υπήρξε παντρεμένη για τέσσερα χρόνια, μέχρι το 2006, όταν χώρισαν εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του.

Ο ίδιος λόγος ήταν που διέλυσε και τον τρίτο γάμο του ηθοποιού με την Μπρουκ Μιούλερ, τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν εκείνος συνελήφθη γιατί απειλούσε να τη σκοτώσει με ένα μαχαίρι, αλλά ούτε αυτή η λεπτομέρεια κλόνισε την ηθοποιό:

"Δεν κάλεσα την αστυνομία. Δεν φώναξα, ούτε φρίκαρα. Πέραν αυτού οι λεπτομέρειες για ό,τι έγινε προτιμώ να μείνουν μεταξύ μας. Οι κόρες μου δεν γνωρίζουν τα καθέκαστα και προσπαθώ να τις προστατεύσω", συνέχισε η Ρίτσαρντς.

Μια μέρα μετά το περιστατικό, ο Τσάρλι Σιν που συνολικά έχει παντρευτεί τρεις φορές, βγήκε από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλεύθηκε για εξετάσεις, κάνοντας μόνο ένα λακωνικό σχόλιο: "Είμαι καλά. Ξέρω τι πήγε στραβά κι έτσι θέλω να μείνει, κρυμμένο καλά".