Κόρτνεϊ Κοξ: "Δεν παίρνω διαζύγιο"

01.11.2010
Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον σύζυγό της Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) η 46χρονη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το θέμα.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον σύζυγό της Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) η 46χρονη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το θέμα.

"Δεν ξέρω τι θα συμβεί ακριβώς, αλλά δεν παίρνουμε διαζύγιο", εξήγησε η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) μιλώντας στο περιοδικό "TV Week". "Είμαστε απλά σε διάσταση και νομίζω ότι κάτι τέτοιο απαιτεί μεγάλη δύναμη. Τελικά θα γίνει το καλύτερο και για τους δυο μας", συμπλήρωσε.

Μπορεί να ξεκαθάρισε ότι δεν χωρίζει επίσημα η ηθοποιός που έγινε διάσημη από τον ρόλο της "Μόνικα" στα τηλεοπτικά "Φιλαράκιά", ωστόσο παραδέχτηκε ότι η σχέση της με τον εδώ και 11 χρόνια σύζυγό της, δεν είναι και ακριβώς όπως ήταν... "Κάποια στιγμή, απλά συνειδητοποιείς πόσο έχεις απομακρυνθεί από τον άλλον", συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η Κοξ αναφέρθηκε και στο ξέσπασμα του 39χρονου Αρκέτ κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής του Χάουαρντ Στερν (Howard Stern) όπου μεταξύ άλλων ομολόγησε και εξωσυζυγική του σχέση με σερβιτόρα που τον έκανε να νιώσει άντρας! "Ο Ντέιβιντ είναι λίγο κουλός. Δεν είναι παράξενο και ο Χάουαρντ Στερν τον αγαπάει. Και εγώ τον θαυμάζω τον Χάουαρντ Στερν. Ο Ντέιβιντ είναι ένας διασκεδαστής και είμαι σίγουρη ότι οι ακροατές της εκπομπής διασκέδασαν ιδιαίτερα με τις ιστορίες του", εξήγησε.

Για την ιστορία σημειώνουμε ότι λίγες μέρες μετά τη συγκεκριμένη εκπομπή ο Αρκέτ ζήτησε συγνώμη για την έκρηξή του στον αέρα ενώ μόλις χθες αποκάλυψε ότι μαζί με την Κόρτνεϊ προγραμματίζουν να περάσουν το αμερικανικό καρναβάλι μαζί με την κόρη του, την 6χρονη Κόκο (Coco).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα