Στα αζήτητα η Κάιλι Μινόγκ

01.11.2010
Φαίνεται ότι η μικροσκοπική αυστραλή τραγουδίστρια θα πρέπει να αναβάλει τα όποια σχέδια έκανε για να ντυθεί νυφούλα. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα το εδώ και δύο χρόνια σύντροφός της Άντρες Βελενκόσο (Andres Velencoso) δεν έχει στα άμεσα σχέδιά του την.. πρόταση!


Φαίνεται ότι η μικροσκοπική αυστραλή τραγουδίστρια θα πρέπει να αναβάλει τα όποια σχέδια έκανε για να ντυθεί νυφούλα. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα το εδώ και δύο χρόνια σύντροφός της Άντρες Βελενκόσο (Andres Velencoso) δεν έχει στα άμεσα σχέδιά του την... πρόταση!

Όταν συμπατριώτες του δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν ο γάμος είναι κοντά, το 32χρονο μοντέλο από την Ισπανία απάντησε: "Όχι, δεν έχουμε κάνει κανένα σχέδιο. Είμαστε πολύ καλά έτσι. Δεν ψάχνουμε κάτι άλλο".

Αυτά ακούει και η καημένη η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) και παρά τις επανειλημμένες δηλώσεις της σχετικά με το πόσο θα ήθελε να παντρευτεί και να κατασταλάξει όταν βρεθεί ο "κατάλληλος", αναγκάζεται να περιμένει ακόμη!

Στη συνέντευξή του, ο Βελενκόσο πιέστηκε επίσης να πάρει θέση απέναντι σε φήμες που θέλουν τη σχέση του με την κατά 10 χρόνια μεγαλύτερή του, Κάιλι, να τρίζει επικίνδυνα. "Από πού ξεφυτρώνουν όλες αυτές οι ιστορίες που τη μια μας θέλουν να χωρίζουμε, την άλλη να παντρευόμαστε και να αγοράζουμε σπίτι μαζί, δεν μπορώ να καταλάβω", ξέσπασε ο όμορφος Άντρες, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για αυτό που αγαπά περισσότερο στη σύντροφό του.

"Πολλά πράγματα. Μεταξύ άλλων είναι γλυκιά. Είναι η τέλεια γυναίκα", ισχυρίστηκε ο Βελενκόσο, που μπορεί να αγαπά πολύ τη Μινόγκ, δεν θέλει όμως να παντρευτεί.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το Φθινόπωρο του 2008, όταν συμπρωταγωνίστησαν στην τηλεοπτική διαφήμιση του "Inverse" του αντρικού αρώματος που υπογράφει η Κάιλι. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο σποτάκι.

Από τότε είναι αχώριστοι. Μάλιστα η διάσημη τραγουδίστρια μαθαίνει πυρετωδώς Ισπανικά. Ίσως για να συνεννοείται καλύτερα με τους συγγενείς του καλού της, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες ξεχωριστού εστιατορίου που βρίσκεται σε ένα κάστρο του 14ου αιώνα, 55 χιλιόμετρα έξω από τη Βαρκελώνη.

Η μόλις 1,52 ύψους τραγουδίστρια που νίκησε τον καρκίνο του μαστού το 2005, έχει επίσης πάει τον αγαπημένο της στη Μελβούρνη για να γνωρίσει τους γονείς και τον αδελφό της.

Στον κατάλογο με τους πρώην της Κάιλι βρίσκουμε τον ηθοποιό και τραγουδιστή Τζέισον Ντόνοβαν (Jason Donovan), τον -συγχωρεμένο- τραγουδιστή των INXS Μάικλ Χάτσενς (Michael Hutchence), το μοντέλο από τη Βρετανία Τζέιμς Γκούντινγκ (James Gooding) και τον Γάλλο ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez). Μάλιστα, σύμφωνα με φήμες, οι δύο τελευταίοι της "τα φόρεσαν" αμφότεροι και γι' αυτό και ήρθε ο χωρισμός.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα