Μακρυπούλια- Χατζηγιάννης: το πρώτο καβγαδάκι

02.11.2010
Στο Λονδίνο βρέθηκαν πρόσφατα Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης λίγο πριν χωρίσουν για Ταϊλάνδη και Νότια Αφρική αντίστοιχα, αφού τους καλούσαν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αυτό όμως που δεν γνωρίζει κανείς και το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό είναι πως το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα ήταν ταξίδι συμφιλίωσης μετά τον πρώτο καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους.

Ποια ήταν η αφορμή; Όσο και αν ακούγεται περίεργο, ο Αντώνης Ρέμος! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Οι θαμώνες της νυχτερινής Αθήνας ακόμη θυμούνται την επεισοδιακή συνεργασία Ρέμου - Χατζηγιάννη τις πρώτες χρονιές λειτουργίας του «Αθηνών Αρένα». Μια συνεργασία πολύ επιτυχημένη εμπορικά, αλλά με τους πρωταγωνιστές της από την πρώτη εβδομάδα να μην ανταλλάσσουν ούτε «καλησπέρα» στα καμαρίνια. Και φυσικά μετά το τέλος της συνεργασίας δεν ξαναμίλησαν ποτέ.

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια, επομένως ήταν φυσικό για την ηθοποιό και παρουσιάστρια να διατηρεί κάποιες τυπικές επαφές μαζί του, κυρίως μέσω γραπτών μηνυμάτων. Όπως είχαμε γράψει και πρόσφατα στο ΛΟΙΠΟΝ, η Ζέτα δεν έμεινε αδιάφορη στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο λαϊκός τραγουδιστής πριν από μερικούς μήνες. Έτσι, σύμφωνα με πρόσωπο που γνωρίζει καλά τη Ζέτα και τον Μιχάλη, ένα βράδυ που το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι του στο Κολωνάκι το κινητό της Ζέτας χτύπησε με το χαρακτηριστικό ήχο του μηνύματος. Όταν ο Μιχάλης τη ρώτησε ποιος είναι, εκείνη του απάντησε με απόλυτη φυσικότητα... «ο Αντώνης».

Ο Χατζηγιάννης δεν έδωσε συνέχεια ούτε φυσικά ρώτησε για το περιεχόμενο του μηνύματος. Η αλλαγή στη διάθεσή του όμως ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Έτσι, όταν η Ζέτα τον ρώτησε τι τον ενόχλησε, εκείνος της είπε απλώς πως δεν θέλει να έχει επαφές με τον Αντώνη Ρέμο. Τότε ήταν η Ζέτα που ενοχλήθηκε και προσπαθούσε μάταια να του εξηγήσει πως είναι μια τυπική και ανθρώπινη επαφή. Κουβέντα στην κουβέντα οι τόνοι ανέβηκαν, με την ηθοποιό να αποχωρεί λίγα λεπτά αργότερα από το σπίτι φανερά εκνευρισμένη. Όμως, αυτό το ερωτικό καβγαδάκι κράτησε μόνο για λίγες ώρες. Μιχάλης και Ζέτα αρχικά με μηνύματα και στη συνέχεια τηλεφωνικά αποφάσισαν να αφήσουν πίσω το παρελθόν και να κοιτάξουν μπροστά. Και το Λονδίνο, όπου πέρασαν πραγματικά υπέροχα, ήταν μόνο η αρχή!