Γεωργούλης: Εγκαταλείπει τη διεθνή καριέρα

02.11.2010
Η αδυναμία που έχει η μητέρα του γνωστού ηθοποιού στο γιο της δεν κρύβεται. Ούτε ο ίδιος όμως ο Αλέξης μπορεί να αντέξει το παράπονό της. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη φορά που η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη παρακαλάει το γιο της να επιστρέψει από την Αμερική.

Σε μία από τις τελευταίες τους τηλεφωνικές επικοινωνίες η κυρία Γεωργούλη δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα. Ο ηθοποιός είχε καταλάβει ότι η μητέρα του δεν ένιωθε καλά που εκείνος βρίσκεται τόσο μακριά της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενε ότι θα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο. Αυτή η αντίδραση της μητέρας του τον έκανε να λυγίσει και να προβληματιστεί ιδιαίτερα. Μάλιστα, άρχισε να σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται υπερβολικός αυτός ο λόγος της επιστροφής, αλλά η παθολογική αδυναμία που έχει και ο Αλέξης στη μητέρα του δικαιολογεί αυτές τις σκέψεις. Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τον ίδιο στο εξωτερικό, προκειμένου να μας απαντήσει αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, όπως μας τα μετέφερε πολύ στενός του φίλος. Δυστυχώς, όμως, όσες φορές κι αν προσπαθήσαμε, το κινητό του τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Η ίδια πηγή μας πληροφόρησε πως ο Γεωργούλης υποσχέθηκε στη μητέρα του να συνεχίσει τις προσπάθειές του για καριέρα στο εξωτερικό και τη χρονιά που ακολουθεί και, αν δεν καταφέρει να κάνει όσα επιθυμεί, τότε θα επιστρέψει. Το μόνο σίγουρο σε περίπτωση που επιστρέψει είναι ότι εκτός από τη μητέρα του, θα τρελαθούν από τη χαρά τους και οι θαυμάστριές του στη χώρα μας, που εξακολουθούν να του είναι πιστές.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ