Μία είναι η λύση: το χρήμα, το φαϊ και το ...ήσι!

31.01.2008
Δεν ξέρουμε εάν στο μυαλό του ο Νίκος Καρβέλας όταν έγραφε το τελευταίο του hit είχε την τριάδα από τις ΗΠΑ: Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Λίντσεϊ Λόχαν και Πάρις Χίλτον. Η ουσία, όμως, είναι πως οι στίχοι του τους ταιριάζουν «γάντι».
Δεν ξέρουμε εάν στο μυαλό του ο Νίκος Καρβέλας όταν έγραφε το τελευταίο του hit είχε την τριάδα από τις ΗΠΑ: Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Λίντσεϊ Λόχαν και Πάρις Χίλτον. Η ουσία, όμως, είναι πως οι στίχοι του τους ταιριάζουν «γάντι». Διότι τα κορίτσια είναι άπαιχτα και το μυαλό τους πάντα περιστρέφεται γύρω από το χρήμα και τη διασκέδαση άνευ ορίων!

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης
Το «γλυκό κορίτσι» με την ωραία φωνή δεν άντεξε την υπερβολική δημοσιότητα. Από πολύ νωρίς έδειξε τις διαθέσεις της για προβολή, κατασκευάζοντας μια ιστορία, την οποία κατάφερε να πλασάρει στα ΜΜΕ. Το στόρι για την παρθενιά της, ωστόσο, κατέρρευσε όταν ο δικηγόρος της αποκάλυψε ότι δεν ευσταθούσε. Μια εξέλιξη που μπορεί να την έβαλε στο στόχαστρο των δημοσιογράφων, αλλά δεν την πτόησε. Αντιθέτως, μάλλον της άνοιξε την όρεξη, αφού η συνέχεια ήταν ακόμη πιο πικάντικη από την πλευρά της. Τα σκάνδαλα άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο, οδηγώντας τη σταδιακά στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Η εικόνα της Σπίαρς να χορεύει δίχως εσώρουχο σε διάφορα μπαρ στις ΗΠΑ (παρέα με την Πάρις Χίλτον), έκανε το γύρο του κόσμου, εκτοξεύοντας τη δημοσιότητά της, αλλά παράλληλα «γκρεμίζοντας» και τις προσδοκίες της για αύξηση των πωλήσεων των δίσκων της. Για την «πάλαι ποτέ πριγκίπισσα» της ποπ, πάντως, αυτό δεν ήταν το μοναδικό παραστράτημα, καθώς η λίστα με τις αμαρτίες της είναι μεγάλη και αρχίζει σχεδόν με το καλημέρα της στη showbiz. Ξυρίζει το κεφάλι της, τρακάρει ουκ ολίγες φορές με το αυτοκίνητό της, εμφανίζεται μεθυσμένη ή υπό την επήρεια χαπιών και φυσικά ούτε λόγος για τα μητρικά της καθήκοντα. Τα περισσότερα από αυτά, βέβαια, μοιάζουν με πλημμελήματα μπροστά στη βιντεοταινία που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και στην οποία η Σπίαρς εμφανίζεται σε ερωτικές σκηνές παρέα με τον Κέβιν Φέντερλαϊν. Στις καλές τους εποχές, φυσικά Και δεν ήταν το μοναδικό σεξουαλικό σκάνδαλο για την ποπ τραγουδίστρια, που «συνελήφθη» να επιδίδεται σε λεσβιακά παιχνίδια με την πρώην βοηθό της, τη Σάνον Φανκ, στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου. Ο υπάλληλος που τις εντόπισε δεν έχασε την ευκαιρία να τις καταγράψει με την κάμερά του και φυσικά να κυκλοφορήσει το θέμα στο Διαδίκτυο!

Πάρις Χίλτον:Σεξ, ψέματα και βιντεοταινίες!
Όχι, δεν αναφερόμαστε στη γνωστή ταινία, αλλά στη διάσημη κληρονόμο Πάρις Χίλτον, για την οποία το συγκεκριμένο τρίπτυχο είναι όλη της η ζωή. Διότι οι ερωτικές περιπέτειες φαίνονται να είναι στο αίμα της και δίχως αυτές δεν μπορεί να ζήσει. Αλλάζει τους ερωτικούς της συντρόφους σε χρόνο dt, δίχως να δίνει σημασία στα σχόλια που ακούγονται γι αυτές τις ενέργειές της. Ακόμη κι όταν ο παππούς της δήλωσε ότι θα την αποκληρώσει, καθώς ντροπιάζει το όνομα της οικογένειας, δεν έδειξε να αποθαρρύνεται. Τα «καυτά» φιλιά με την άλλοτε κολλητή της φίλη Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε μπαρ του Λος Άντζελες και ο χορός πάνω στην μπάρα των ποτών μόνο με τα εσώρουχά τους είναι ίσως τα πιο ήπια απ όσα καταγράφονται στο παλμαρέ της!

Η ερωτική ζωή της Χίλτον έχει δώσει «τροφή» στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, καθώς από το κρεβάτι της έχουν περάσει ουκ ολίγοι επώνυμοι του Χόλιγουντ (και όχι μόνο), ενώ οι στάσεις που αρέσουν στη διάσημη κληρονόμο στις ερωτικές της περιπτύξεις έγιναν γνωστές από το σύντροφό της Ρικ Σόλομον. Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να βιντεοσκοπήσει τις ερωτικές του στιγμές για να τις απολαμβάνει αργότερα. Οι ωραίες στιγμές, ωστόσο, κάποια στιγμή τελείωσαν, και μάλιστα με όχι τόσο όμορφο τρόπο, κι έτσι ο Σόλομον «διέρρευσε» στο Διαδίκτυο την ταινία, που έγινε αντικείμενο σχολιασμού. Η Χίλτον δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα και συνέχισε τις ερωτικές της συνευρέσεις, ξεπερνώντας ακόμη και τον ίδιο της τον εαυτό! Κι αυτό διότι μπορεί να δήλωνε ότι δεν της αρέσουν οι ερωτικές περιπέτειες της μίας βραδιάς, αλλά μόνο εκείνες στις οποίες υπάρχει συναίσθημα, όμως η ίδια φρόντιζε να «γεμίζει» τα βράδια της με ερωτικούς συντρόφους, που από την πλευρά τους κατάφερναν να ξεκλέβουν μερικές εικόνες σεξουαλικού περιεχομένου μαζί της προκειμένου να τις κυκλοφορήσουν στη συνέχεια στο Διαδίκτυο! Ν. Ζ.

Λίντσεϊ Λόχαν:Κατά μάνα, κατά κύρη
Μ όποιο δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις, και η Λίντσεϊ Λόχαν δεν είχε και τους καλύτερους δασκάλους! Απόγονος διαλυμένης οικογένειας, με τον πατέρα της στη φυλακή και τη μάνα της να μη νοιάζεται και τόσο για τη σωστή ανατροφή της, ήταν πολύ εύκολο η Λόχαν να χάσει τον μπούσουλα. Η διασημότητα συνοδεύτηκε από το αλκοόλ, τα μεθύσια και τα ναρκωτικά. Και μαζί μ όλα αυτά, ο εθισμός της στο σεξ! Η εξαρτημένη Λόχαν δεν έδινε και μεγάλη βαρύτητα στις επιλογές της, και αυτό το πλήρωσε. Μετά από ένα δυνατό μεθύσι, βρέθηκε στην αγκαλιά του ξεπεσμένου (και εξαρτημένου επίσης) πλέι μπόι Κάλουμ Μπεστ. Οι παπαράτσι δεν έχασαν την ευκαιρία και οι ερωτικές περιπέτειες του προβληματικού ζευγαριού βρέθηκαν γρήγορα στα πρωτοσέλιδα των κουτσομπολίστικων περιοδικών. Ο χωρισμός της Λόχαν από τον Μπεστ την οδήγησε και πάλι στο αλκοόλ και στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα. Ο Ρίντλεϊ Τζιλς «έκλεψε» την καρδιά της στάρλετ, αλλά με το τέλος της σχέσης τους πούλησε φωτογραφίες της σε προσωπικές της στιγμές και κάποια βιντεάκια μικρής διάρκειας σε περιοδικά και sites. Μικρό το κακό, σκέφτηκε η Λόχαν, που ανέθεσε στους δικηγόρους της τα περαιτέρω, αφού η ίδια είχε να σκεφτεί άλλα, πιο σοβαρά πράγματα.

Φυσικά, για τη στάρλετ η αλλαγή συντρόφων εν ριπή οφθαλμού δεν είναι κάτι άγνωστο. Κι αυτό το απέδειξε πρόσφατα, όταν βρέθηκε στην Ιταλία και μέσα σε ένα 24ωρο «γεύτηκε» τρεις διαφορετικούς άντρες.