Μαζί στο γήπεδο για πρώτη φορά

16.11.2007
Πρεμιέρα στο γήπεδο έκανε το πιο hot ζευγάρι της κοσμικής Αθήνας και του αθλητισμού. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης πήρε για πρώτη φορά μαζί του στον αγώνα ΠΑΟ - ΑΕΚ την ολυμπιονίκη Μιρέλα Μανιάνι

Από την ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΑΤΖΑΡΙΔΟΥ

Πρεμιέρα στο γήπεδο έκανε το πιο hot ζευγάρι της κοσμικής Αθήνας και του αθλητισμού. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης πήρε για πρώτη φορά μαζί του στον αγώνα ΠΑΟ - ΑΕΚ την ολυμπιονίκη Μιρέλα Μανιάνι, την αθλήτρια με την οποία διατηρεί μια τρυφερή σχέση. Αυτή η κίνησή του επιβεβαιώνει τη σοβαρή τροπή αυτής της σχέσης και φωνάζει πως πια ο έρωτάς τους δεν κρύβεται.

Η σχέση τους μετράει μήνες. Από τον περασμένο χειμώνα ο «καπετάνιος» του Παναθηναϊκού και η ολυμπιονίκης του ακοντισμού είναι ζευγάρι. Αχώριστοι σχεδόν, μοιράζονται κάθε στιγμή της μέρας. Πρώτη φορά τους είδαμε σε πασίγνωστο εστιατόριο του κέντρου της Αθήνας, όπου έτρωγαν με φίλους, τον περασμένο Φεβρουάριο. Από τότε ο κ. Βαρδινογιάννης είχε ένα προαίσθημα ότι αυτή η γυναίκα θα γέμιζε τη ζωή του και θα του χάριζε την πολυπόθητη ευτυχία. Εννέα μήνες αργότερα και αφού ο δεσμός τους έχει πλέον δοκιμαστεί, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και η ακοντίστρια που στόχευσε την καρδιά του λαμποκοπούν.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις και τα λόγια στην περίπτωση αυτού του λαμπερού ζευγαριού είναι περιττά. Εκείνος την κοιτάζει τρυφερά και σκύβει προς το μέρος της. Εκείνη τον κρατάει από το χέρι, ακουμπάει στον ώμο του και του μιλάει με πάθος. Ακόμη και όταν κοιτάζει αλλού φροντίζει να του απευθύνει το λόγο ή να κάνει μια κίνηση προς το μέρος του.

Ωστόσο, τα καλά σχόλια από το περιβάλλον τόσο του ενός, όσο και του άλλου είναι πρωτοφανή.

«Ο Γιώργος ξαναβρήκε το χαμόγελό του», έχουν να λένε οι δικοί του άνθρωποι, που τα τελευταία χρόνια παρακολουθούσαν με λύπη τη μοναχική του καθημερινότητα.

«Η Μιρέλα είναι πολύ ευτυχισμένη. Δεν σταματάει να μας λέει πόσο καλά νιώθει», δηλώνουν οι φίλοι της γλυκιάς αθλήτριας, που κατάφερε να σταθεί δίπλα σε έναν άνθρωπο που αγαπάει τον αθλητισμό, αλλά προέρχεται από ένα σπουδαίο «τζάκι» και ξεχωρίζει για το επίπεδό του.

Δίπλα στον Γιώργο Βαρδινογιάννη η Μανιάνι κυριολεκτικά άνθισε και ένιωσε σιγουριά. Ακούμπησε την καρδιά της στην αγκαλιά του και πήρε τη δική του στα χέρια της για να τη ζεστάνει με τρυφερότητα και στοργή.

«Σοβαρεύουν δηλαδή τα πράγματα;» τόλμησα να ρωτήσω άνθρωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στον κ. Βαρδινογιάννη.

«Δεν το βλέπεις και μόνη σου;» μου απάντησε επιβεβαιώνοντας τα όσα μάθαμε.

Τι να πούμε εμείς πια; Να ευχηθούμε τα καλύτερα και στους δύο και να τους βλέπουμε πάντα τόσο καλά. Γιατί το αξίζουν!