Σάλος στο Internet με γυμνό βίντεο

25.10.2007
Χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο Internet με ένα αυστηρώς ακατάλληλο βίντεο που κυκλοφορεί μέσω e-mail κι έχει ως πρωταγωνίστριά του κάποια... Καλομοίρα.

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο Internet με ένα αυστηρώς ακατάλληλο βίντεο που κυκλοφορεί μέσω e-mail κι έχει ως πρωταγωνίστριά του κάποια... Καλομοίρα. Όπως είναι φυσικό, μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στη ζωή της τραγουδίστριας όσο και στη δισκογραφική της εταιρεία! Μια επίδοξη σωσίας της Ελληνοαμερικανίδας τραγουδίστριας κινείται προφανώς στα ίχνη των τολμηρών βίντεο με πρωταγωνίστριες τις ηθοποιούς Πάμελα Άντερσον και Πάρις Χίλτον, αλλά και την τραγουδίστρια Σεβερίνα. Στο πλαίσιο λοιπόν μιας ταινίας μικρού μήκους δοκιμάζει να καταγράψει μπροστά στο φακό μερικά από όσα μπορεί να φανταστεί κανείς ότι συμβαίνουν σε μια κρεβατοκάμαρα.

Στην περίπτωσή μας, βέβαια, η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι η πρωταγωνίστρια του συγκεκριμένου βίντεο δεν έχει καμία σχέση με την πολύ γνωστή τραγουδίστρια . Το μόνο κοινό στοιχείο τους είναι απλώς το όνομα, αν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο το όνομα Καλομοίρα της πρωταγωνίστριας του συγκεκριμένου βίντεο είναι πραγματικό ή όχι.

Απορίες υπάρχουν και είναι πολλές σχετικά με το εάν πρόκειται, τελικά, για μια πολύ καλά σκηνοθετημένη κομπίνα, που στόχο της έχει είτε να πλήξει το κύρος, την τιμή και την υπόληψη της τραγουδίστριας ή απλώς να κάνει γνωστή την τολμηρή πρωταγωνίστρια του επίμαχου φιλμ.

Η ουσία, πάντως, είναι ότι πολλοί χρήστες του Internet έχουν μπει στη διαδικασία να συζητούν λεπτομέρειες σχετικά με το βίντεο αυτό.

Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι από το περιβάλλον της δισκογραφικής εταιρείας της γνωστής σταρ δηλώνεται πλήρης άγνοια σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.