Μια παρεξήγηση που λύθηκε

18.10.2007
Εδώ ο Αντώνης, εκεί ο Αντώνης, πού είναι ο Ρέμος; Αυτό αναρωτιόταν η Μαρινέλλα προσπαθώντας μάταια να επικοινωνήσει μαζί του.

Εδώ ο Αντώνης, εκεί ο Αντώνης, πού είναι ο Ρέμος; Αυτό αναρωτιόταν η Μαρινέλλα προσπαθώντας μάταια να επικοινωνήσει μαζί του. Εμφανίστηκαν άραγε σύννεφα στη φιλία τους;

Από πέρυσι, που Μαρινέλλα και Ρέμος τραγουδούσαν μαζί στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα», είχαν σχεδιάσει μια ακόμα συνεργασία τους, δισκογραφική αυτήν τη φορά. Συγκεκριμένα, η Μαρινέλλα του είχε υποσχεθεί πως θα έγραφε ένα τραγούδι για να το πουν μαζί. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού όλο το καλοκαίρι έγραψε πολλά κομμάτια μέχρι να καταλήξει σε αυτό που ήθελε να του προτείνει, χωρίς όμως να καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του. Η πρώτη της κίνηση ήταν να πάρει τηλέφωνο στο κινητό του, όπου άκουσε τον τηλεφωνητή. Άφησε μήνυμα, για να επικοινωνήσει εκείνος μαζί της, αλλά, αφού πέρασαν δύο ολόκληρα εικοσιτετράωρα και ο Αντώνης δεν απάντησε, θέλησε να ξαναδοκιμάσει. Πάλι τα ίδια όμως. Άκαρπες οι προσπάθειες της Μαρινέλλας, με αποτέλεσμα να αισθάνεται άσχημα. λίγες μέρες μετά ο Αντώνης Ρέμος έμαθε για τα παράπονά της από κοινό γνωστό τους και έσπευσε να της εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη. Της είπε λοιπόν ότι είχε μπλοκάρει ο τηλεφωνητής του κινητού του και δεν μπορούσε να λάβει κανένα μήνυμα, μέχρι που το αντικατέστησε. Καλοπροαίρετη όπως πάντα η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, φάνηκε να τον κατανοεί και κάπως έτσι λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ τους. Όσον αφορά το τραγούδι που του διάβασε, έδειξε να ενθουσιάζει τον Αντώνη και πολύ σύντομα θα το απολαύσουμε κι εμείς από τις μοναδικές τους φωνές, είτε σε νέο CD της Μαρινέλλας είτε στο επόμενο του Αντώνη Ρέμου. Τέλος καλό, όλα καλά!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ