Shiny black nights at «Dekko»

16.10.2007
Πρώτο χειμερινό opening στο Κολωνάκι. Βέβαια, δεν ξέρω αν ήταν επίσημα εγκαίνια ή κάλεσμα λίγων φίλων που πήρε κοσμικές διαστάσεις! Όταν ένα club έχει «κάτι», έτσι συμβαίνει:

Πρώτο χειμερινό opening στο Κολωνάκι. Βέβαια, δεν ξέρω αν ήταν επίσημα εγκαίνια ή κάλεσμα λίγων φίλων που πήρε κοσμικές διαστάσεις! Όταν ένα club έχει «κάτι», έτσι συμβαίνει: πάει ένας και ξαφνικά μαζεύονται όλοι. Βέβαια, έχει βάλει το χεράκι του ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης, ο οποίος έφτιαξε ένα μοναδικό χώρο εμπνευσμένος από τα ταξίδια του στο Miami. Shiny black και χρυσό συνθέτουν έναν αρκετά chic χώρο και ένα bar το οποίο είναι σίγουρα λες κι έχει βγει από κινηματογραφική ταινία. Το φαγητό ήταν ενδιαφέρον, με αρκετά πρωτότυπα πιάτα, που όμως δεν επέφταν στη παγίδα του δήθεν! Εξάλλου, club είναι...

Εν τω μεταξύ η βραδιά ήταν φοβερά κεφάτη! Ο Διονύσης Ζάχος εμφανίστηκε από το πουθενά κάνοντας ένα show που συζητήθηκε αρκετά... Η καλύτερη έκπληξη ήταν ότι όσο περνούσε η ώρα, τόσο ερχόταν κόσμος που δεν περίμενα πως θα έβλεπα. Από μοντέλα και ηθοποιούς μέχρι μεγάλους επιχειρηματίες και κοσμικούς... Ένα πράγμα μόνο θα σας πω για να περιγράψω τη βραδιά... γύρω στις 5.00 μπήκα στο bar κι έκανα τον barman!