Βίκυ Παγιατάκη: "Αλάνθαστη πρόβλεψη"

21.09.2007
Προφητική αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά η Βίκυ Παγιατάκη, που μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «Αstra & Όραμα» προέβλεψε το αποτέλεσμα των εκλογών με ακρίβεια exit poll

από την ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΑΤΖΑΡΙΔΟΥ


Προφητική αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά η Βίκυ Παγιατάκη, που μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «Αstra & Όραμα» προέβλεψε το αποτέλεσμα των εκλογών με ακρίβεια exit poll και μάλιστα σχεδόν ένα χρόνο πριν. Αναζητήσαμε τη γνωστή αστρολόγο για να μας εξηγήσει τι και πώς.

Ημουν βέβαιη ένα χρόνο πριν ότι ο Κώστας Καραμανλής θα κέρδιζε τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 . Στις 24 Νοεμβρίου του 2006 στις προβλέψεις που είχα κάνει για το τεύχος Ιανουαρίου του Astra & Όραμα είχα πει: Ασφαλώς και συμφέρει τον κ. Καραμανλή να βρει έναν έστω και αληθοφανή λόγο για εκλογές πριν από το Σεπτέμβριο του 2007. Μετά, ακόμη και την πλειοψηφία να πάρει, θα είναι τόσο ισχνή, που δεν θα έχει ευρωστία η κυβέρνησή του. Μάλιστα, έχω πει ότι αυτή η κυβέρνηση είτε εξαιτίας συνθηκών είτε λόγω καταστάσεων δεν θα μπορέσει να πάει μακριά, άρα θα είναι μια σύντομη διακυβέρνηση».

Τώρα, με τα αποτελέσματα στο χέρι, επιμένεις στην ίδια πρόβλεψη;

«Επιμένω και το αιτιολογώ, γιατί μέχρι το τέλος του 2009 οι πιέσεις που θα δεχτεί ο πρωθυπουργός και οι καταστάσεις που θα επικρατήσουν δεν θα τον βοηθήσουν ιδιαίτερα».

Είχες όμως μια αλάνθαστη πρόβλεψη και για το ΠΑΣΟΚ το Νοέμβριο του 2006. Είχες πει ότι το ΠΑΣΟΚ (Παρθένος με ωροσκόπο Σκορπιό και τη Σελήνη στους Ιχθύς, ιδρυθέν σε αποχωρίζουσα Πανσέληνο) είναι κόμμα... χαμαιλέων.

«Πράγματι, μπορεί να αλλάξει πρόσωπα, αρχηγό, να ελίσσεται και να εξελίσσεται, κάτι που δεν διαθέτει η Νέα Δημοκρατία, που είναι Ζυγός».

Μας είχες προειδοποιήσει το ίδιο χρονικό διάστημα και για πάρτι στον Περισσό με οικοδέσποινα την κ. Παπαρήγα σε εκλογές από το Σεπτέμβριο του 2007 και μετά.

«Ε, προφανώς, το πάρτι έγινε».

Όμως, το ίδιο συνέβη και με τον κ. Καρατζαφέρη, που είχες προβλέψει ότι οι εκλογές από το Σεπτέμβριο του 2007 θα τον βρουν με ανεβασμένα ποσοστά;

«Ναι, και μάλιστα, μιλώντας και με τον ίδιο σε μια τυχαία συνάντηση, τον είχα διαβεβαιώσει ότι από το Σεπτέμβριο και μετά θα ερχόταν μεγάλη άνοδος.

Διαβάσαμε στο τεύχος του «Αstra & Όραμα» τον Ιανουάριο του 2007: «Δυστυχώς, για τον κ. Παπανδρέου ο Δίας του στον Ταύρο θα βοηθάει πάντα τον κ. Καραμανλή, έτσι που να μην μπορεί να τον ανατρέψει ο ίδιος. Οι αντίπαλοι του κ. Καραμανλή βρίσκονται μέσα στο κόμμα του οι συνέταιροι και στενοί συνεργάτες του».

Πιστεύεις ότι το ΠΑΣΟΚ θα ανασυγκροτηθεί σαν κόμμα;

«Το ΠΑΣΟΚ για δύο χρόνια θα διανύει μια μεταβατική περίοδο, που θα ξεπηδούν εδώ κι εκεί διάφορες ανεξάρτητες δυνάμεις ως προς τα στελέχη του και θα είναι δύσκολο να ακολουθηθεί μια κοινή πορεία. Έχουμε λοιπόν να ζήσουμε διάφορα επεισόδια».

Θα μας πεις δυο λόγια για τον κ. Βενιζέλο;

«Ο κ. Βενιζέλος είναι Αιγόκερως με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και από τις 19 Δεκεμβρίου 2007 μέχρι τον Ιανουάριο του 2008 θα έχει σημαντική άνοδο. Το αρνητικό στο ωροσκόπιο του κ. Βενιζέλου είναι ο παρορμητισμός του, που τον κάνει ανυπόμονο και αδιάλλακτο όταν φτάσει στο σκοπό του».