Μια έκπληξη υπό το φως των κεριών

21.09.2007
Την προηγούμενη Δευτέρα ο «Μr ΑΕΚ» έσβησε 34 κεράκια στη γενέθλια τούρτα του και όλοι αναρωτιούνται τι δώρο του έκανε η σούπερ σταρ σύζυγός του.

Την προηγούμενη Δευτέρα ο «Μr ΑΕΚ» έσβησε 34 κεράκια στη γενέθλια τούρτα του και όλοι αναρωτιούνται τι δώρο του έκανε η σούπερ σταρ σύζυγός του. Αν και φέτος το καλοκαίρι η Δέσποινα Βανδή έκανε στο σύζυγό της Ντέμη Νικολαϊδη το σημαντικότερο δώρο μετά τη Μελίνα με τη γέννηση του γιου τους Γιώργου, φαίνεται ότι οι εκπλήξεις που του ετοίμαζε δεν σταματούσαν εκεί, αφού επεφύλασσε για το σύζυγό της και άλλες για τη βραδιά των γενεθλίων του, την προηγούμενη Δευτέρα.

Η Δέσποινα, λοιπόν, ήθελε να οργανώσει μια αξέχαστη βραδιά γενεθλίων για τον αγαπημένο της. «Φρόντισε, αν και ακόμη δεν νιώθει άνετα με την εμφάνισή της, να κλείσει reserve ένα ολόκληρο restaurant στο κέντρο της Αθήνας για χάρη του καλού της», μας αποκάλυψε στενή συνεργάτιδα της τραγουδίστριας. Μόλις ο Ντέμης είδε τη Δέσποινα ντυμένη και πιο λαμπερή από ποτέ να τον περιμένει στο σπίτι και να του λέει ότι θέλει να πάνε μια βόλτα, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, αφού περίμενε ότι θα περάσουν τουλάχιστον άλλες δύο εβδομάδες προτού η Δέσποινα βγει από το σπίτι, καθώς βρίσκεται στην περίοδο της λοχείας. Σε όλη τη διαδρομή μάλιστα ρωτούσε τη Δέσποινα πού θα πάνε, εκείνη όμως δεν έλεγε τίποτα και τηρούσε σιγήν ιχθύος για τον προορισμό τους.

Τελικά, τον οδήγησε σε ένα super lux εστιατόριο. Μόλις μπήκαν, τους υποδέχθηκε το προσωπικό πολύ θερμά. Μάλιστα, η ίδια είχε ζητήσει να υπάρχει ξεχωριστή διακόσμηση στο μαγαζί για τη μοναδική αυτή βραδιά και, συγκεκριμένα, θύμιζε ένα ρομαντικό σκηνικό που φωτιζόταν απαλά από τα κεριά που ήταν αναμμένα στο χώρο. Ο Ντέμης όταν αντίκρισε όσα του είχε ετοιμάσει η Δέσποινα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, αλλά και την περιέργειά του για το πώς θα εξελισσόταν η βραδιά και ποιες εκπλήξεις έκρυβε. Οι δυο τους κάθισαν σε ένα τραπέζι στο κέντρο του εστιατορίου για να απολαύσουν τα εντυπωσιακά εδέσματα της κουζίνας του που ετοιμάζονταν μόνο για εκείνους! Ήταν μια βραδιά που η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε να την περάσει με το σύζυγό της μόνοι τους και θα μείνει για πολύ καιρό στη μνήμη τους, αφού έπειτα από έναν πολύ απαιτητικό χρόνο επαγγελματικά και τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους και οι δύο χρειάζονταν λίγο χρόνο για εκείνους και μόνο. Δημήτρης Μαυρίδηw