Έρωτας στο Αμέρικα

27.09.2007
«Θέλω να βρω τον έρωτα της ζωής μου», είχε δηλώσει η Έφη Θώδη λίγες μέρες πριν φύγει για τη μεγάλη περιοδεία της στην Αμερική. Και σύμφωνα με πληροφορίες από καλλιτεχνικές πηγές

από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ


«Θέλω να βρω τον έρωτα της ζωής μου», είχε δηλώσει η Έφη Θώδη λίγες μέρες πριν φύγει για τη μεγάλη περιοδεία της στην Αμερική. Και σύμφωνα με πληροφορίες από καλλιτεχνικές πηγές, δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι της εκεί και ο φτερωτός θεός της έκανε τη χάρη.

Ανάμεσα στους πολλούς ομογενείς που πλημμύρισαν τα μαγαζιά όπου τραγούδησε, ένας γοητευτικός Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, γύρω στα 45, έδειξε τόσο γοητευμένος από την τραγουδίστρια, που δεν δίστασε να της εκφράσει το θαυμασμό του. Πραγματικός τζέντλεμαν, εκδήλωσε αρχικά το ενδιαφέρον του γεμίζοντας το καμαρίνι της με κατακόκκινα τριαντάφυλλα, τα οποία συνοδεύονταν από κάρτες που έλεγαν ότι τον έχουν σκλαβώσει το γέλιο της και η αυθεντικότητά της και φυσικά τα τραγούδια της, τα οποία ακούγονται σε όλα τα clubs της Αμερικής. Τόσο το «300» από τον ομώνυμο δίσκο της, που σημειώνει μεγάλες πωλήσεις στους ομογενείς, όσο και το «Ι love you baby», που είναι πολύ «in». Αυτό όμως που ήθελε να ακούσει ο γοητευτικός ερωτοχτυπημένος θαυμαστής της Έφης το βράδυ που πήγε αποφασισμένος να της εκφράσει τον έρωτά του ήταν το καταδικό της τραγούδι «Θέλω», στο οποίο για πρώτη φορά η τραγουδίστρια έχει γράψει τους στίχους και τη μουσική.

«Θέλω να σε δω, να σου μιλήσω. Θέλω να σε δω, να σε αγγίξω, θέλω να σου πω πως σ' αγαπάω και για σένα, αγάπη μου, πονάω». Και απ ό,τι φάνηκε στη συνέχεια, δεν ζήτησε τυχαία ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας από την Έφη να το τραγουδήσει, καθώς με αυτόν τον τρόπο ήταν σαν να της έκανε ερωτική εξομολόγηση. Ο ίδιος πήρε το θάρρος να την συναντήσει στο καμαρίνι της και με συγκίνηση της είπε ότι είναι αρκετά χρόνια θαυμαστής της και ερωτευμένος μαζί της. Τόσο πολύ, που αν η ίδια το ήθελε, δεν θα δίσταζε να την παντρευτεί! Η Έφη, με την ειλικρίνεια που την διακρίνει, τον ευχαρίστησε και έδειξε πολύ κολακευμένη, όπως άλλωστε θα ένιωθε και κάθε γυναίκα, από το θαυμασμό και κυρίως από την πρότασή του, καθώς φάνηκε ότι ήταν ιδιαίτερα σοβαρή. Αν και η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές και στο παρελθόν αρκετοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να την συγκινήσουν, φαίνεται ότι αυτός ο γοητευτικός άντρας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού κατάφερε να αγγίξει πολύ ευαίσθητες χορδές της ψυχής της. Αρρενωπός, ευγενής, με «ρίζες» ελληνικές, αριστοκρατικός και ευκατάστατος, είχε όλα τα προσόντα που αναζητάει μια πετυχημένη και γλυκιά γυναίκα, όπως η Έφη. Ίσως γι αυτό όλο το βράδυ τα τραγούδια της ήταν γεμάτα συναίσθημα και ευαισθησία, ενώ στα τραπέζια συζητιόταν έντονα ότι όλα ήταν αφιερωμένα σε αυτόν τον ευγενικό άντρα.

Τι θα γίνει όμως στη συνέχεια; Η Έφη έχει δηλώσει πως λατρεύει την Ελλάδα και ότι οι υποχρεώσεις της την κρατάνε εδώ. Είναι ικανή η σπίθα του έρωτα που άναψε στην Αμερική να την κάνει να αλλάξει γνώμη; Θα το μάθουμε σύντομα. Προς το παρόν πρέπει να γυρίσει στις αρχές Οκτωβρίου πίσω στην Ελλάδα. Ήδη έχει κλείσει να εμφανίζεται στο «Βio Βio» και μάλιστα ο επιχειρηματίας για να σφραγίσει τη συμφωνία τους της έκανε δώρο μια πολυτελέστατη Mercedes, που κοστολογείται γύρω στις 80.000 ευρώ! Λέτε στα εγκαίνια να δει τον εν λόγω κύριο πρώτο τραπέζι πίστα;