Την μάτιασαν

26.09.2007
Μπορεί η «Μαρία η άσχημη» να έσκισε σε θεαματικότητες, φτάνοντας στην πρεμιέρα μέχρι και 32%, αλλά, όπως συζητιόταν μέσα κι έξω από το στούντιο, φαίνεται ότι κάποιοι μάτιασαν την Αγγελική Δαλιάνη

Μπορεί η «Μαρία η άσχημη» να έσκισε σε θεαματικότητες, φτάνοντας στην πρεμιέρα μέχρι και 32%, αλλά, όπως συζητιόταν μέσα κι έξω από το στούντιο, φαίνεται ότι κάποιοι μάτιασαν την Αγγελική Δαλιάνη, η οποία δεν είναι τόσο ευτυχισμένη όπως παλιά στη συναισθηματική της ζωή.

Eνώ τα προσωπικά της πήγαιναν πολύ καλά και όλοι μιλούσαν για ένα μεγάλο έρωτα με τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, με διάρκεια που χτυπούσε κόκκινο, καθώς η Αγγελική και ο Μάνος ετοιμάζονταν να αρραβωνιαστούν, ξαφνικά το σκηνικό άλλαξε. «Πάγωσαν» την ημερομηνία και όλοι απορούν γιατί συνέβη αυτό. Στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια τις τελευταίες μέρες λέγεται ότι ο έρωτάς τους περνάει τριγμούς και πως τα καβγαδάκια εμφανίστηκαν αμέσως μετά τις διακοπές τους στη Μύκονο. Μάλιστα, κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι στην πρεμιέρα της «Μαρίας της άσχημης» η Αγγελική φαινόταν στεναχωρημένη και αυτό δεν οφειλόταν μόνο στο άγχος της νέας σεζόν. Άλλωστε, το σίριαλ έχει σίγουρη την πρωτιά, οπότε κάτι άλλο βασάνιζε την Αγγελική, το οποίο προσπαθούσε να κρύψει. Όπως συζητιόταν λίγο πριν από την πρεμιέρα της επιτυχημένης σειράς, είχε προηγηθεί ένα καβγαδάκι ανάμεσά τους και αυτό δεν άφηνε την Αγγελική να χαρεί όσο θα ήθελε την επιτυχία της. Οι ίδιες πηγές, όμως, αναφέρουν ότι ο έρωτάς τους είναι πολύ δυνατός και, παρά τους όποιους τριγμούς, αντέχει. Λέγεται δε ότι μόλις θα γινόταν η αποκάλυψη της Μαρίας εκεί γύρω στα Χριστούγεννα, το ζευγάρι σχεδίαζε να εμφανιστεί μαζί στο θέατρο.

Θα έχουν σώσει μέχρι τότε τη σχέση τους ή θα υποχρεωθούν να συνεργαστούν παρά το χάσμα; Κάτι που συμβαίνει και στο σίριαλ ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές Άνθιμο Ανανιάδη και Χρήστο Πλαϊνη, που όσοι γνωρίζουν την κόντρα που υπάρχει μεταξύ τους λένε ότι μόνο η επιτυχία του σίριαλ τους κρατάει μονιασμένους στα γυρίσματα. Χ.Α.