Κάνει την πρακτική της σε κλινική

26.09.2007
Τσάμπα κάθισε τόσα χρόνια στα θρανία της ιατρικής σχολής; Η Δώρα Δημητροπούλου, σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει την πρακτική της ως γιατρός.

Τσάμπα κάθισε τόσα χρόνια στα θρανία της ιατρικής σχολής; Η Δώρα Δημητροπούλου, σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει την πρακτική της ως γιατρός. Από μικρή ονειρευόταν να γίνει γιατρός. Σπούδασε στη Ρουμανία την επιστήμη του Ιπποκράτη και στην ίδια σχολή γνώρισε και τον άντρα της ζωής της, το συμφοιτητή της Γιώργο Τσαλίκη. Τώρα που τα παιδιά της μεγάλωσαν και πηγαίνουν στον παιδικό σταθμό η Δώρα ξανάπιασε το νήμα των ονείρων της από εκεί που το άφησε. Τους τελευταίους δύο μήνες η κ. Τσαλίκη κάνει την πρακτική της στη Γενική Κλινική της Καλλιθέας ως γιατρός αναισθησιολόγος. Συνεργάζεται με την ομάδα του χειρουργού κ. Τσεκώνη και καθημερινά προσέρχεται στη δουλειά της και μπαίνει στο χειρουργείο. Είναι γλυκιά και πρόσχαρη και δείχνει να απολαμβάνει την ανθρώπινη επαφή που επιβάλλει το λειτούργημά της.

Άλλωστε, όπως μας είχε πει και ο σύζυγός της σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο ΛΟΙΠΟΝ, στα σχέδια της οικογένειας είναι να δημιουργήσουν μια δική τους κλινική, με την οποία θα ασχοληθεί η Δώρα.

Ρενέ Σαραντινού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ