Νταϊάνα Ιγροπούλου: "Έφερε τίτλο από το Εκουαδόρ"

12.09.2007
Μετά την κατάκτηση του νέου τίτλου της ως Young Queen of the Universe η Νταϊάνα είναι το ίδιο απλό άτομο όπως ήταν πριν φύγει για αυτόν τον παγκόσμιο διαγωνισμό των Μις Γιανγκ

Από την Κατερίνα Χριστακοπούλου


Μετά την κατάκτηση του νέου τίτλου της ως Young Queen of the Universe η Νταϊάνα είναι το ίδιο απλό άτομο όπως ήταν πριν φύγει για αυτόν τον παγκόσμιο διαγωνισμό των Μις Γιανγκ στη Λατινική Αμερική. «Κι όμως, άλλαξα», επιμένει χαρίζοντάς μας το γλυκό της χαμόγελο, με τα μαλλιά της να σκεπάζουν το μισό πρόσωπό της και τα ελαφίσια μάτια της να κοιτάζουν ναζιάρικα.

Με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται να έχει αλλάξει από την προηγούμενη συνέντευξή της στο «Λοιπόν» πριν από 2 μήνες. Φοράει τζην, ένα τοπ και το πρόσωπό της τελείως άβαφο έχει αγνή ομορφιά, ενώ δεν είναι καθόλου φειδωλή στα λόγια της.

«Εννοώ, σκέφτομαι πιο ώριμα. Αποφάσισα ότι είναι η ώρα να αναλάβω πλήρως τον έλεγχο της καριέρας μου και της ζωής μου», συνέχισε επιμένοντας στο ότι άλλαξε.

«Όταν γύρισα στην Ελλάδα, μου έκαναν πρόταση να είμαι συμπαρουσιάστρια εκπομπής σε μεγάλο κανάλι, αλλά νιώθω ότι δεν είμαι έτοιμη ακόμη να κάνω κάτι τέτοιο. Και δεν θα το κάνω τώρα. Θέλω να παίρνω τις σωστές αποφάσεις. Τα σημαντικότερα πράγματα για μένα προς το παρόν είναι να τελειώσω το σχολείο μου και να συνεχίσω αυτό που έκανα μέχρι τώρα, δηλαδή το μόντελινγκ, έτσι απλά και αβίαστα. Σε δύο χρόνια δεν θα έλεγα όχι».

Τι χαρακτήρας είσαι;

«Σαν χαρακτήρας είμαι κάπου στη μέση. Δεν πασχίζω να το παίξω ότι έχω χαμηλό προφίλ, αλλά δεν είμαι και ο τύπος που θέλει να κάνει μόνο λαμπερή ζωή! Αυτό σημαίνει για μένα περνάω καλά».

Μίλησέ μας για το ταξίδι σου στο Εκουαδόρ, τις εντυπώσεις σου και τα παράπονά σου

«Δεν με συνόδευε κανείς. Ήμουν ολομόναχη 20 ώρες μέσα στο αεροπλάνο. Ο ΑΝΤ1 δεν διαθέτει συνοδό ούτε κομμωτή ούτε μακιγιέρ».

Και ποιος σε χτένισε και σε μακιγιάρισε τη μεγάλη βραδιά των καλλιστείων;

«Μακιγιαρίστηκα μόνη μου και με δικά μου καλλυντικά. Χτενίστηκα μόνη μου και μετά βγήκα στην πασαρέλα να διεκδικήσω το διεθνή τίτλο! Το φαντάζεσαι;».

Οι άλλες κοπέλες είχαν κομμωτή και μακιγιέρ;

«Βέβαια. Όλες! Εκτός από μένα. Προθυμοποιήθηκαν, αν ήθελα, να μου δώσουν κάποιο μακιγιέρ του ξενοδοχείου».

Ήθελες;

«Δεν ήθελα. Τα καλλυντικά με τα οποία θα με μακιγιάριζε δεν τα είχα ακούσει ποτέ».

Βγήκες λοιπόν στην πασαρέλα

«Ναι, και έπαθα ένα κάτι. Όλες φορούσαν εντυπωσιακές στολές, γεμάτες φτερά. Παντού όμως φτερά, ακόμα και στο κεφάλι».

Τα φτερά και τα πούπουλα δεν κάνουν όμως τη Μις

«Σίγουρα. Εγώ βγήκα με ένα λιτό λευκό φόρεμα, αλλά καλοραμμένο. Παρ όλα αυτά, νόμιζα ότι με αυτό το λευκό φόρεμα ήμουν σαν φάντασμα. Αργότερα όμως, όταν έκανα πασαρέλα, ανέκτησα την αυτοπεποίθησή μου, γιατί άκουγα τον κόσμο να φωνάζει Miss Greece».

Πώς σου φέρθηκαν οι υπόλοιπες καλλονές;

«Με κοίταζαν κάπως, γιατί ήμουν η μόνη ξανθιά».

Η Νταϊάνα, που είχε μεγάλη επιτυχία στο Εκουαδόρ, δούλεψε με τρεις σχεδιαστές για δύο μέρες, κερδίζοντας έτσι ένα ικανοποιητικό ποσό. Επίσης, της πρότειναν να παίξει σε ένα διαφημιστικό για μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της χώρας.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, χαλάρωσε αρκετές μέρες κάνοντας διακοπές στη μαγευτική Μήλο.

Για να κλείσουμε, ποια είναι η μεγαλύτερη χαρά σου αυτή την περίοδο;

«Ότι δεν είμαι πια μοναχοπαίδι. Η μητέρα μου πριν από ένα μήνα μου έκανε... δώρο έναν υπέροχο αδελφό».

Η μεγαλύτερη στεναχώρια σου;

«Που δεν έχω χρόνο αυτή την περίοδο να παίζω συνέχεια μαζί του».

τώρα η αναπόφευκτη ερώτηση Πόσο ερωτευμένοι είστε με τον Σαρμπέλ;

«Δεν έχουμε δεσμό. Έχω βγει μόνο μία φορά μαζί του και τον θεωρώ μόνο φίλο μου».

Είσαι σίγουρη;

«Εννοείται. Επειδή πιστεύω ότι δεν είναι κακό να έχεις ένα δεσμό, αν είχα, θα σου το έλεγα από ευτυχία. Αυτή είναι η δεύτερη συνέντευξη που μου κάνεις και τώρα πια πρέπει να ξέρεις αν λέω αλήθεια».