Είναι γάτα ο κοντός!

10.09.2007
Όλη η Ελλάδα τραγουδούσε πριν από αρκετά χρόνια μαζί με τη Ρίτα Σακελλαρίου το συγκεκριμένο σουξέ, που έχει γράψει Ιστορία.

Από τη Βίκυ Διαμάντη

Όλη η Ελλάδα τραγουδούσε πριν από αρκετά χρόνια μαζί με τη Ρίτα Σακελλαρίου το συγκεκριμένο σουξέ, που έχει γράψει Ιστορία. Ιστορία όμως γράφουν και άλλοι κοντοί, που μπορεί να μην προικίστηκαν με κάποιους πόντους ύψους παραπάνω, ωστόσο κατάφεραν όχι μόνο να επιβληθούν επαγγελματικά και να αγγίξουν την επιτυχία, αλλά και να κατέχουν περίοπτη θέση στις καρδιές των γυναικών! Ηελληνική σόουμπιζ έχει πολλά τέτοια παραδείγματα, που αποδεικνύουν ότι τελικά κάποιοι άντρες είναι κοντοί μόνο στο μάτι, γιατί, κατά τα άλλα, η ζωή είναι πολύ γενναιόδωρη μαζί τους! Ποιοι είναι αυτοί; Το ΛΟΙΠΟΝ σας τους παρουσιάζει και σας αφήνουμε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας...

Ένα αγόρι ν αγαπάς
Η επιτυχία ήρθε νωρίς για τον Νίκο Βέρτη και όχι μόνο ξεχώρισε για τις δισκογραφικές του δουλειές, αλλά κατάφερε να γίνει πρώτο όνομα και να γεμίζει μαγαζιά σε κάθε του εμφάνιση. Την τελευταία φορά, μάλιστα, που έκανε φινάλε στις εμφανίσεις του οι θαυμάστριές του είχαν κρεμάσει ένα πανό που έλεγε: «Πώς θα αντέξουμε χωρίς εσένα;». Κι αυτό γιατί ο Νίκος θεωρείται ένας πραγματικός γόης της πίστας αλλά και ιδανικός γαμπρός!

Μόνο στα όνειρα...
Θα μπορούσαν να κερδίσουν την καρδιά του Κύπριου Μιχάλη Χατζηγιάννη οι θαυμάστριές του, αφού μόνιμη κάτοικός της είναι η Δέσποινα Ολυμπίου τα τελευταία τριάμισι χρόνια. Ο Μιχάλης είναι μοναδικό ταλέντο με μεγάλες επιτυχίες στο παλμαρέ του και ξεχωριστή παρουσία στα μουσικά πράγματα. Ο ίδιος προτιμά να δημιουργεί και να γράφει μουσική παρά να συχνάζει στα κοσμικά πάρτι, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του κάνει ταξίδια με την αγαπημένη του προς απογοήτευση των θαυμαστριών του.

Το πιο καλό παιδί!
Σύζυγος, μπαμπάς και ένας από τους πιο ερωτικούς τραγουδιστές! Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος ξεκίνησε πολύ διακριτικά την καριέρα του και έτσι αθόρυβα έφτασε στην επιτυχία. Οι θαυμάστριές του «πεθαίνουν» για ένα αυτόγραφό του κι εκείνος δεν τους χαλάει χατίρι, κρατώντας τες όμως σε απόσταση, αφού για τον Γιάννη προέχουν τα παιδιά και η σύντροφός του Μαρία. Μάλιστα, πρόσφατα αποφάσισε να μην έχει συμπρωταγωνίστρια στα βιντεοκλίπ του, αφού η κόρη του του ζήτησε να μην τον βλέπει με άλλη γυναίκα στο πλάι του εκτός από τη μαμά της. Εκείνος, φυσικά, υπάκουσε στην «εντολή» της και πλέον βγαίνει σόλο στα βιντεοκλίπ του.

Ο «βασιλιάς της πρωινής ζώνης»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν πριν από λίγα χρόνια ξεκίνησε τον «Όμορφο κόσμο» άλλαξε όσα ξέραμε μέχρι εκείνη τη στιγμή για την πρωινή ζώνη, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του «βασιλιά των πρωινών εκπομπών». Στην πορεία άλλαξε και τη ζωή της Ράνιας Θρασκιά, αφού η σχέση τους ακόμη απασχολεί τα πρωτοσέλιδα. Η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει σχετικά τον θέλει πάλι ελεύθερο! Μάλιστα, φημολογείται ότι τελευταία βγαίνει με το μοντέλο Νάσια Μυλωνά, ενώ και άλλες διεκδικούν την καρδιά του. Ποια θα τον κερδίσει τελικά και θα γεμίσουν παρέα εκείνα τα περιβόητα παπουτσάκια δεν το ξέρουμε ακόμη, αφού ο Γρηγόρης δεν λέει ακόμη να νοικοκυρευτεί.

Ο πρόεδρος
Είναι από τους πρώτους που έμαθαν να παίζουν τους όρους του παιχνιδιού σωστά τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και από την καρέκλα του προέδρου της ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαϊδης. Ο «κοντός» φαίνεται ότι τα καταφέρνει μια χαρά και στην προσωπική του ζωή, αφού με τη σύζυγό του Δέσποινα Βανδή ζουν σε πελάγη ευτυχίας. Έχουν δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, που γεννήθηκε πριν από δεκαπέντε περίπου μέρες. Επίσης, είναι από εκείνους που καθιέρωσαν τη νέα μόδα: ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από τα γήπεδα να συνεχίζουν ως πρόεδροι ομάδων την καριέρα τους. Μπράβο ο «κοντός»!

Nick the Greek
Αδιαμφισβήτητα το όνειρο κάθε γυναίκας θα ήταν να βρεθεί στο πλευρό του Νίκου Αλιάγα και να ζήσει τον απόλυτο έρωτα μαζί του. Λίγες όμως είναι οι τυχερές, καθώς ο Νίκος δεν είναι από εκείνους που κάνουν άστατη ζωή όσον αφορά στον ερωτικό τομέα. Παλιότερα είχε ακουστεί ότι είχε σχέση με τη Βάλια Κακούτη, ενώ τα τελευταία νέα τον θέλουν και πάλι μαζί με τη Φένια Παπαγεωργίου. Ο Νίκος, όμως, δεν καταμετρά στις κατακτήσεις του μόνο Ελληνίδες, αφού έχει φήμη παγκόσμιας εμβέλειας. Έτσι λοιπόν στο παρελθόν ανάμεσα στις κατακτήσεις του ήταν και η ντίβα Μαράια Κάρεϊ. Ο ίδιος δεν κάνει δηλώσεις για τα προσωπικά του, δηλώνει όμως περήφανος ως Έλληνας. Κι εμείς περήφανοι είμαστε για σένα, Νίκο.

Δυο γαλάζια μάτια
Πρόκειται για τον Κώστα Μαρκουλάκη, που τα μάτια του προκαλούν και σε ταξιδεύουν. αν κι έχει παντρευτεί κι έχει γίνει πατέρας, κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των γυναικών. Έχει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή και είναι αφοσιωμένος στην ηθοποιία, ενώ αποφεύγει να γεμίζει τις σελίδες των gossip εντύπων με ερωτικές περιπέτειες. Φέτος θα πρωταγωνιστεί στον «Γιούγκερμαν», μία από τις πολυαναμενόμενες σειρές της μικρής οθόνης.

Η απόλαυση
Ο Διονύσης Μακρής είναι καινούργιο «φρούτο» και δεν είναι λίγες εκείνες που θα ήθελαν να το... δαγκώσουν! Όταν βγαίνει στην πίστα, οι θαυμάστριες παραληρούν. Έγινε γνωστός μέσα από το «Dream Show» του Alpha και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Είναι από εκείνους που δεν το βάζουν κάτω αν δεν πετύχουν το στόχο τους. Πρόσφατα ακούστηκε ότι ερωτεύτηκε την Άρτεμη, που ασχολείται με το μόντελινγκ, αλλά τελικά δεν ήταν παρά μόνο φήμες, αφού εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος.

Με τη βέρα στο δεξί
...Και την κόρη του στο αριστερό χέρι κυκλοφορεί ο Θάνος Πετρέλης, που όμως δεν έχει χάσει καθόλου τη γοητεία του και εξακολουθεί να αποτελεί το Νο 1 στόχο για τα απανταχού θηλυκά. Εκείνος όμως δηλώνει ότι οι δύο γυναίκες που έχει αυτήν τη στιγμή στη ζωή του κόρη και σύζυγος του φτάνουν και δεν θέλει άλλες. Αχ, τυχερή Σοφία.

Είσαι το ταίρι μου
Στα «Εγκλήματα» ήταν πολυμήχανος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, στο «Είσαι το ταίρι μου» κατάφερε να γοητεύσει τις Ελληνίδες με το ανεπιτήδευτο φλερτ του... Στα προσωπικά του, πάλι, διαθέτει χιούμορ, μετριοφροσύνη και μια... αδέξια γοητεία, που ελκύουν τις γυναίκες, γι αυτό και βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τους. Εκείνος όμως έχει αφοσιωθεί στην υποκριτική και δεν συμμετέχει σε ερωτικές ίντριγκες, δημιουργώντας μια προσωπικότητα που πρωταγωνιστεί στα όνειρα των γυναικών.

Με λένε Γιώργο
Ο απόλυτος σταρ Γιώργος Μαζωνάκης ξεχώρισε από τα πρώτα του βήματα και η φωνή του πραγματικά προκαλεί ρίγη απόλυτης ευχαρίστησης. Το «παλιόπαιδο» της πίστας μόνο παλιόπαιδο δεν είναι, αφού όλοι μιλάνε για έναν τραγουδιστή που και προσιτός είναι και φιλικός, αλλά και αστείρευτα γοητευτικός. Παλιότερα μάλιστα ο Γιώργος είχε ακουστεί ότι είχε κερδίσει την καρδιά μίας από τις πιο περιζήτητες κυρίες του μόντελινγκ, προκαλώντας το φθόνο του ανδρικού πληθυσμού. Η αλήθεια είναι ότι έχει «παντρευτεί» την επιτυχία, αφού ό,τι και αν τραγουδήσει καταλαμβάνει αμέσως την πρώτη θέση στις hit lists, ενώ οι fans του τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του εμφάνιση.

Με τον αέρα χολιγουντιανού σταρ
Ντε Βίτο, Μπενίνι, Ράντκλιφ Τι κοινό μπορεί να έχουν όλοι αυτοί; Μικροί το δέμας, αλλά διάσημοι!

Ντάνι ντε Βίτο: Το μπόι που του λείπει (είναι μόλις 1,46 μ.), τα περιττά κιλά που έχει και το παρουσιαστικό του που δύσκολα θα έπειθε ότι είναι ηθοποιός έχουν παίξει ρόλο στην πορεία του Ντάνι ντε Βίτο. Όχι όμως αρνητική Αντίθετα, έχουν βοηθήσει ώστε να «εκτοξευθεί» η καριέρα του στο Χόλιγουντ και ο ίδιος να μετατραπεί σ' έναν από τους καλύτερους καρατερίστες της «Μέκκας» του κινηματογράφου.

Πρινς: Μπορεί για μερικά χρόνια η πορεία του να ακολούθησε φθίνουσα πορεία, όμως είναι λογικό στο χώρο που κινείται ο διάσημος ποπ τραγουδιστής. Ο Πρινς, πάντως, παρά τα 157 εκατοστά ύψους του, έχει κατορθώσει να βρεθεί πολλές φορές στην πρώτη θέση της εκτίμησης του κοινού. Αλλά και των ωραίων γυναικών, έχοντας στο καρνέ του αρκετά τηλέφωνα θαυμαστριών του!

Ρομπέρτο Μπενίνι: Όσο μπόι του λείπει, τόσο χιούμορ διαθέτει. Ο Ρομπέρτο Μπενίνι είναι με διαφορά ο καλύτερος Ιταλός κωμικός και έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού και ανά την υφήλιο. Οπότε ποιος νοιάζεται για το ύψος του, το οποίο μετά βίας «φτάνει» στο 1,65 μ., αν και υπάρχουν ορισμένοι που υποστηρίζουν ότι και σε αυτό ο Ιταλός κωμικός κάνει πλάκα.

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Μπορεί να έμαθε πολλά μαγικά στη Σχολή Χόγκουαρτς, όμως ο «Χάρι Πότερ» ή κατά κόσμον Ντάνιελ Ράντκλιφ όσο και αν έψαξε, δεν μπόρεσε να βρει το «ξόρκι» για να βάλει λίγο μπόι. Το 1,65 μ. ύψος του, ωστόσο, δεν είχε καμία σημασία όταν περνούσε την οντισιόν για το ρόλο, που του πρόσφερε πέρα από διασημότητα αρκετό χρήμα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Αλ Πατσίνο: Ο πιο διάσημος κινηματογραφικός «Νονός» του κόσμου δεν είναι και το πρώτο μπόι! Ο Αλ Πατσίνο έχει ύψος 1,66 μ. και αυτό αποτέλεσε ορισμένες φορές το μεγάλο του κόμπλεξ. Δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι ήταν πιο κοντός από τις γυναίκες που κυκλοφορούσε, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις αποτέλεσε και την αφορμή για να αρνηθεί ρόλους που του πρότειναν. Με τον καιρό, πάντως, ξεπέρασε τις εμμονές που είχε με το ύψος του και κατάφερε να μετατραπεί σε μια σταθερή κινηματογραφική αξία του Χόλιγουντ.

Ντάστιν Χόφμαν: Στα πρώτα του βήματα στο χώρο του κινηματογράφου δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να κάνει ιδιαίτερη καριέρα. Ο Ντάστιν Χόφμαν δεν θεωρούσε ότι είναι ωραίος, έβλεπε άλλους ηθοποιούς να είναι έστω και λίγο πιο ψηλοί από αυτόν κι έτσι ήταν αποφασισμένος να συμβιβαστεί με ρόλους β διαλογής. Όμως, τα 166 εκατοστά του ύψους του δεν τον εμπόδισαν να κερδίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον «Πρωτάρη» και από εκεί και μετά η καριέρα του να εκτιναχθεί.

Τομ Κρουζ: Δεν θεωρείται και ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός της γενιάς του, με ορισμένους να λένε πως εκτός από μπόι (αν και είναι 1,70 μ.) του λείπει και αρκετό ταλέντο. Ο Τομ Κρουζ, ωστόσο, καταφέρνει να πηγαίνει κόντρα στο κύμα, είναι ένας από τους πλέον εμπορικούς ηθοποιούς και καταφέρνει να μαγνητίζει πολλά γυναικεία βλέμματα. ν.ζ.