Ετοιμάζει τη βιογραφία της

21.08.2007
Αυτοβιογραφία-φωτιά ετοιμάζει η Ζωίτσα.

Αυτοβιογραφία-φωτιά ετοιμάζει η Ζωίτσα. Μια κατάθεση ψυχής που θα περιλαμβάνει όλο τον πλούτο των εμπειριών μιας πολυτάραχης ζωής. Ορφάνια, φτώχεια, δόξα, έρωτες, απιστίες, προδοσίες, γάμοι, τα παιδιά της και οι σκληρές δοκιμασίες, που αντί να τη λυγίσουν, τη δυνάμωσαν και την έφεραν κοντά στον Θεό.

Για τη Ζωή Λάσκαρη πολλοί είπαν πολλά. Όμως είναι η πρώτη φορά που όλη η αλήθεια της μυθιστορηματικής της ζωής θα βγει στο φως από την ίδια.

Τρία χρόνια ετοιμάζει το υλικό της. Φωτογραφίες, σημειώσεις, αφηγήσεις, εξομολογήσεις, μνήμες. Για την ίδια, η προσπάθεια αυτή ήταν μια δοκιμή βαθιάς ενδοσκόπησης.

Της αρέσει να γράφει στο χαρτί σκηνικά και συζητήσεις που είχαν συμβεί τις περασμένες δεκαετίες, αναπολώντας εκείνες τις εποχές. Για την ίδια, «αυτοβιογραφία» σημαίνει πως πρέπει να αναφερθούν τα πάντα!

Μέχρι και γεγονότα που ίσως δεν κολακεύουν ακόμα και την ίδια.

Δεν έχει πρόβλημα, λοιπόν, να γράψει τα πάντα και να κάνει αποκαλύψεις τόσο για την ίδια, όσο και για τα πρόσωπα και τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της.

Η ζωή της Ζωϊτσας μας είχε πάντα ενδιαφέρον για όλους μας, αφού η ίδια ήταν αυθόρμητη και ήταν δύσκολο να υποκριθεί.

Στο βιβλίο θα μιλάει ανοιχτά για τις ερωτικές της σχέσεις και τους άνδρες που ερωτεύθηκε και την ερωτεύθηκαν.

Φυσικά, ένα μεγάλο κεφάλαιο της αυτοβιογραφίας της θα αναφέρεται στον πολυαγαπημένο της σύντροφο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αφού θεωρεί πως ο γάμος της μαζί του είναι ό,τι καλύτερο της συνέβη όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με τη γέννηση των παιδιών της.

Για να μάθουμε όμως τα πράγματα από πρώτο χέρι, θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η ηθοποιός τη βιογραφία της και να πάρει την απόφαση να την εκδώσει!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ