Βέρα στο αριστερό

30.01.2007
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz επισφράγισε τον έρωτά του με βέρα στο... αριστερό!

Από τη Ράνια Καρατζαφέρη

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Αλέξανδρος Παρθένης αρραβωνιάστηκαν λίγο μετά την Πρωτοχρονιά σε στενό οικογενειακό κύκλο. Μάλιστα, ακόμα και οι δικοί τους άνθρωποι ενημερώθηκαν για την απόφασή τους κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς επιθυμούσαν ο αρραβώνας τους να παραμείνει κρυφός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, εντός του έτους θα ακολουθήσει και η γαμήλια τελετή για το ζευγάρι, που δηλώνει τρελά ερωτευμένο.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι δεν ήθελαν να δημοσιοποιηθεί το ευτυχές γεγονός, οι δυο τους, που πλέον συμπαρουσιάζουν την εκπομπή «Καλομελέτα κι έρχεται» στον ΑΝΤ1, φορούν στο αριστερό τις βέρες από λευκόχρυσο.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης έκανε την πρόταση γάμου τα Χριστούγεννα, στέλνοντας στην καλή του στο στούντιο της εκπομπής 300 κόκκινα τριαντάφυλλα. Η Αλιμπέρτη δεν περίμενε την έκπληξη και μόλις είδε τα λουλούδια που πλημμύρισαν το χώρο δάκρυσε από χαρά.

Η πρώτη που ενημερώθηκε για την πρόταση γάμου ήταν η μητέρα της Σοφίας, η οποία μιλώντας πριν από λίγες μέρες στο ΛΟΙΠΟΝ είχε δώσει την ευχή της στο ζευγάρι λέγοντας: «Ό,τι επιλέξει να κάνει με τον Αλέξανδρο θα είναι σίγουρα το καλύτερο για εκείνη. Της έχω αμέριστη εμπιστοσύνη. Ό,τι τη φωτίσει ο Θεός. Ό,τι και αν αποφασίσει να κάνει, να ξέρει ότι έχει και θα έχει πάντα την ευχή μου».

Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν παιδί παρά το γεγονός ότι η Αλιμπέρτη έχει δύο γιους από τα γάμο της με τον τραγουδιστή του έρωτα Γιάννη Πάριο.

Όσον αφορά την οικογένεια του Αλέξανδρου Παρθένη, πληροφορίες αναφέρουν ότι έπαψαν να έχουν τις επιφυλάξεις που είχαν αρχικά λόγω της διαφοράς ηλικίας του ζευγαριού αλλά και του γεγονότος πως η Σοφία είχε ήδη έναν αποτυχημένο γάμο και δύο παιδιά.

Έτσι, όλα τα εμπόδια μπήκαν στην άκρη και οι διαδικασίες του γάμου σιγά σιγά αρχίζουν...