Τα έδωσε όλα για τη Ζώζα

05.02.2007
Αποφασισμένος για όλα είναι, όπως λέει, ο Λε Πα προκειμένου να δει και πάλι να χαμογελά η μητέρα της κόρης του Κωνσταντίνας.

Επηρεασμένος έντονα από τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα η αγαπημένη του Ζώζα Μεταξά κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να την ξαναδεί 100% υγιή. «Αυτή η γυναίκα, ό,τι και να γίνει, όσα χρόνια και να περάσουν, πάντα θα είναι για μένα πολύτιμο αγαθό. Πάντα θα τη στηρίζω, πάντα θα την πονάω, πάντα θα τη σέβομαι και είναι δεδομένο ότι θα τη βοηθάω όποτε με χρειάζεται», λέει ο ίδιος.

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η πρώην σύντροφός του ήταν και δηλώνει «πάντα παρών» όπως τονίζει.

«Ο Λευτέρης τής στάθηκε και με το παραπάνω. Ούτε πατέρας ούτε αδελφός ούτε σύζυγος. Κάτι παραπάνω», λέει πολύ κοντινό πρόσωπο της οικογένειας που έζησε από κοντά όλη την περιπέτεια.

«Τα συναισθήματα φιλανθρωπίας του Λευτέρη Πανταζή είναι δεδομένα και για μια ακόμη φορά φαίνεται η καλοσύνη του», λέει πρόσωπο που έχει βοηθηθεί ιδιαίτερα στο παρελθόν από το γνωστό περφόρμερ και τραγουδιστή. Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι ότι αγκάλιασε με ζεστασιά και θαλπωρή τη μητέρα του παιδιού του, την οποία, όπως λέει, θα στηρίζει και θα προσέχει για πάντα.

Τώρα που τα πράγματα κατά δήλωσή του πηγαίνουν σαφώς καλύτερα δεν είναι υπερβολή να σταθούμε σε μια λεπτομέρεια που λέει πολλά. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που προέρχονται από πρόσωπο του πολύ στενού περιβάλλοντος του τραγουδιστή, «ο Λευτέρης Πανταζής είναι αποφασισμένος να κάνει και κάνει τα πάντα για την αγαπημένη του Ζώζα χωρίς να το διατυμπανίζει δεξιά-αριστερά, καθώς η φιλανθρωπία δεν διαφημίζεται».

Το κόστος της θεραπείας λέγεται ότι έχει φτάσει σε πολύ υψηλά νούμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για τον Λευτέρη Πανταζή, που μετά το χωρισμό του με τη Ζώζα διατηρεί μαζί της έναν πολύ καλό φιλικό δεσμό, που δεν θα σπάσει, όπως εξομολογείται κι ο ίδιος, ποτέ. «Το ποσό που έχει διαθέσει ξεπερνά τις πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ», λέει χαρακτηριστικά η ίδια πηγή που πρόσκειται στον καλλιτέχνη, αλλά εκείνος δεν λογαριάζει τίποτα. Είναι αποφασισμένος να ξαναφέρει τη Ζώζα στην κατάσταση που βρισκόταν πριν από το πρόβλημα που παρουσιάστηκε.

Β.Λ.