Μοναδική Ντενίση

18.12.2006
Eνα αστείο κορίτσι κράτησε καθηλωμένους στις θέσεις τους περισσότερους κοσμικούς και μη επώνυμους θεατές της πρεμιέρας του «Funny Girl».

Eνα αστείο κορίτσι κράτησε καθηλωμένους στις θέσεις τους περισσότερους κοσμικούς και μη επώνυμους θεατές της πρεμιέρας του «Funny Girl». Η Μιμή Ντενίση για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε το μύθο της σηκώνοντας την αυλαία της νέας της παράστασης με παρούσα σύσσωμη την κοσμική Αθήνα. Στο πλάι της, η καταπληκτική Κατερίνα Γιουλάκη, ο Νίκος Βερλέκης και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Την έκπληξη έκανε ο συμπρωταγωνιστής της Λάμπης Λιβιεράτος σε ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Η παράσταση από την αθρόα συμμετοχή των φίλων της μεγάλης πρωταγωνίστριας καθυστέρησε αρκετά, αφού πάνω που πήγαινε να ξεκινήσει όλο και κάποιος ερχόταν και να τα φλας και οι δηλώσεις. Όταν τα φώτα στο θέατρο Ιλίσια έσβησαν, ο θίασος και οι επώνυμοι καλεσμένοι τους κατευθύνθηκαν στο εστιατόριο «Sesto- Senso» όπου η Μιμή Ντενίση έχοντας μια απίστευτη ενέργεια από την παράσταση απέδειξε ότι είναι και funny και κυρίως girl και εκτός ρόλου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ