Έκανε την έκπληξη!

30.11.2006
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοίμαζε από καιρό τη δική του έκπληξη στο νυχτερινό τοπίο της Αθήνας. Πριν από μερικά βράδια λοιπόν πήρε τη μεγάλη απόφαση και έφυγε τελικά από την «Πειραιώς» μετακομίζοντας στο «Vox».

Η κίνηση αυτή του Κύπριου σταρ έφερε τα πάνω κάτω στη νυχτερινή Αθήνα, καθώς ο όμιλος Μαροσούλη φαίνεται να βγαίνει κερδισμένος, στα σημεία τουλάχιστον, από τον όμιλο Γιγουρτάκη.

Ο εμπορικός καλλιτέχνης που προετοίμαζε το έδαφος τουλάχιστον για τριάντα εμφανίσεις σε γνωστό πόστο στο κέντρο της πρωτεύουσας του ομίλου Γιγουρτάκη είπε στο παραπέντε το «ναι» στην πρόκληση Μαροσούλη και συνεχίζει αλλού. Από το κέντρο όπου πέρυσι εμφανιζόταν η Έλλη Κοκκίνου στην Πειραιώς έφυγε και πήγε εκεί όπου παλαιότερα εμφανιζόταν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και άλλοι ποιοτικοί καλλιτέχνες.

Έβαλε την υπογραφή του λοιπόν σε ένα συμβόλαιο που, σύμφωνα με τα τελευταία νέα, του εξασφαλίζει ένα πολύ καλό νυχτοκάματο. Αν πιστέψουμε τις φήμες, ο Χατζηγιάννης θα γίνεται πλουσιότερος κατά περίπου 16 χιλιάδες ημερησίως!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ για το δημοφιλή καλλιτέχνη, που έχει εξελιχτεί σε μετρ των πλατινένιων διακρίσεων. Δεν δίστασε λοιπόν να πει «όχι» στην πρόταση που του έγινε σχεδόν στο παραπέντε από τον προηγούμενο επιχειρηματία προκειμένου να συνεργαστεί με την Άλκηστι Πρωτοψάλτη και πήρε τη μεγάλη απόφαση, να βγει δηλαδή μόνος του στην κόντρα εμφανιζόμενος σε έναν αρκετά μεγάλο χώρο, όπως είναι το «Vox».

Λέγεται μάλιστα πως έκλεισε και συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο επιθυμώντας να δώσει κάτι διαφορετικό στο πρόγραμμά του. Ο Κύπριος καλλιτέχνης, σύμφωνα με όσα ακούγονται, έχει ως προτεραιότητά του να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των ηλικιών με ένα πρόγραμμα που θα διαφέρει αρκετά από τα συνηθισμένα. Μέχρι και σκηνικό που θα θυμίζει ενδεχομένως κάτι από «Αλ Τσαντίρι νιουζ» έχει στο μυαλό του για να τραβήξει την προσοχή των φαν της νυχτερινής διασκέδασης.