Παντρεύονται η Βάσια και ο Φάνης

01.12.2006
Το ΛΟΙΠΟΝ εξασφάλισε αποκλειστικά τη γαμήλια πρόσκληση ενός από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου.

από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Ο λόγος για τη Βάσια Παναγοπούλου και τον Φάνη Συναδινό, που διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς την Πέμπτη ανεβαίνουν τα σκαλιά του Ιερού Ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Πλατεία Κεφαλαρίου. Η πρόσκληση είναι στολισμένη με φαρδιά χρώματος μπορντό σατέν κορδέλα και ανοίγοντάς την οι ελάχιστοι «τυχεροί» που την έχουν στα χέρια τους βλέπουν δεξιά και αριστερά τα ονόματα των νεόνυμφων και των κουμπάρων Πέτρου και Μαρίας Συναδινού. Όλα δείχνουν ότι η επιθυμία της Βάσιας να μη μετατραπεί ο γάμος της σε κοσμικό γεγονός παίρνει σάρκα και οστά, αφού διατηρείται κάθε μυστικότητα.

Ο έρωτάς τους δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τη showbiz, αφού θεωρούνται ένα από τα πιο «αθόρυβα» ζευγάρια, καθώς από την αρχή είχαν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Συζούν, έχουν ήδη ένα γιο, τον Ανδρέα, και ετοιμάζονται σύντομα να ακούσουν ξανά το κλάμα ενός αγοριού, αφού περιμένουν το δεύτερο μωρό τους. Η Βάσια είναι ήδη στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης της και φυσικά η Έμα, μοναχοκόρη της από τον προηγούμενο γάμο της με τον Απόστολο Δοξιάδη, αναμφισβήτητα συμπληρώνει την ευτυχία του ζευγαριού. Η Βάσια περνάει ίσως μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της παρόλο που το πρόγραμμά της είναι φορτωμένο.

Το νυφικό που θα φορέσει είναι σχεδιασμένο από το φίλο της από την εποχή που η ίδια ήταν μοντέλο, τον Μιχάλη Ασλάνη. Ο αγαπημένος της Μιχάλης σχεδίασε για τη φίλη του κάτι πολύ απλό, μάξι σε γραμμή αμπίρ, έτσι ώστε να μην είναι εμφανής η εγκυμοσύνη της. Στο σχέδιο, που θα είναι κομψοτέχνημα, περιλαμβάνεται και μπούστο σε στυλ μπολερό από δαντέλα.

Μετά την τελετή το ζευγάρι έχει φροντίσει και για την ψυχαγωγία των καλεσμένων και γι αυτό οργανώνεται πάρτι σε μεγάλο ανατολίτικο club-restaurant στο Κεφαλάρι.