Η Ζωή πρωταγωνίστρια της Δέσποινας

01.12.2006
Με μια «οργανωμένη» εμφάνιση στην πρεμιέρα της Ζωής Λάσκαρη στο θέατρο «Αθηναϊς» η Δέσποινα Βανδή επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τη μεγάλη σταρ του κινηματογράφου μας να πρωταγωνιστεί στο καινούργιο βιντεοκλίπ της.

Παρόλο που η Δέσποινα Βανδή παρακολουθεί συχνά θεατρικές παραστάσεις, η παρουσία της στο θέατρο «Αθηναϊς» ξάφνιασε πολύ κόσμο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε ανάμεσα στους προσκεκλημένους στην πρεμιέρα του έργου «Διαμάντια και μπλουζ», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ζωή Λάσκαρη, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Και δεν ήταν τυχαίο που απόρησαν όσοι βρέθηκαν εκεί, αφού μέχρι τώρα η Δέσποινα έδειχνε να προτιμά το πιο trendy είδος θεάτρου, ενώ τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση με την πρωταγωνίστρια της παράστασης, πόσο μάλλον να την καλέσει στην πρεμιέρα της. Όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Δέσποινα Βανδή δεν βρέθηκε εκεί τυχαία. Κάθε άλλο μάλιστα. Η παρουσία της ήταν «οργανωμένη» και έχει να κάνει με επαγγελματικούς λόγους.

Πρόκειται για το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συνεργασίας, καθώς μία μέρα πριν από την πρεμιέρα η Όλγα Παυλάτου, διευθύντρια της Heaven της δισκογραφικής εταιρείας της Βανδή, και ο Φοίβος εμφανίστηκαν στην «Αθηναϊδα» και πρότειναν στη Ζωή Λάσκαρη να πρωταγωνιστήσει στο βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού της γνωστής τραγουδίστριας που έχει τίτλο «Κάλαντα». Η αναπάντεχη αυτή πρόταση ξάφνιασε αρχικά τη Ζωή Λάσκαρη, όταν όμως ξύπνησε η έμφυτη περιέργεια που έχει για οτιδήποτε νέο, άρχισε να ζητάει πληροφορίες για το όλο εγχείρημα. Αυτό που την ενδιέφερε περισσότερο ήταν να συναντηθεί η ίδια με τη Δέσποινα Βανδή, για να δει αν υπάρχει «χημεία» μεταξύ τους. Έτσι κι έγινε, αφού το γύρισμα του βιντεοκλίπ επείγει, μια και η εταιρεία θέλει να προλάβει την εορταστική αγορά, και η Όλγα Παυλάτου και ο Φοίβος πρότειναν στη μεγάλη πρωταγωνίστρια να παρακολουθήσει η Δέσποινα Βανδή την πρεμιέρα και μετά να βγούνε όλοι μαζί για φαγητό.

Το τι προέκυψε απ αυτήν τη συνάντηση δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά εκείνο που έχει διαρρεύσει από το περιβάλλον της Ζωής Λάσκαρη είναι ότι οι απόψεις διίστανται. Όλοι είναι θετικοί στο να πραγματοποιηθεί η συνεργασία, αλλά υπάρχει διχασμός σχετικά με το αν πρέπει να αμειφθεί για τη συμμετοχή της ή όχι. Κάποιοι της προτείνουν να ζητήσει υψηλή αμοιβή, ενώ κάποιοι άλλοι να το κάνει ως δώρο στη Βανδή.

Απ ό,τι φαίνεται, όλα θα εξαρτηθούν από τη «χημεία» των δύο σταρ. Έτσι, αν η Ζωή συμπαθήσει τη Δέσποινα, μάλλον θα πρωταγωνιστήσει στο βιντεοκλίπ χωρίς αμοιβή, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα ζητήσει πάρα πολλά για να τους ξεφορτωθεί. Λέτε τελικά να λατρέψει η μία την άλλη και αυτή να είναι η αρχή μιας δυνατής φιλίας;