Με φυλαχτό στο Star για το κακό μάτι

30.07.2010
Εμείς σας το είχαμε πει πρώτοι: Η Τατιάνα ανεβαίνει στο Star και ανάβει φωτιές... Δεν είναι τυχαίο ότι η παρουσιάστρια από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού δεν αποχωρίζεται το μικρό φυλαχτό που της δώρισε ο Νίκος Ευαγγελάτος.
Εμείς σας το είχαμε πει πρώτοι: Η Τατιάνα ανεβαίνει στο Star και ανάβει φωτιές... Δεν είναι τυχαίο ότι η παρουσιάστρια από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού δεν αποχωρίζεται το μικρό φυλαχτό που της δώρισε ο Νίκος Ευαγγελάτος. Κι αυτό γιατί θέλει να προφυλαχτεί από το κακό μάτι. Και ως γνωστόν, τα έγχρωμα μάτια είναι αυτά που ματιάζουν περισσότερο...

Οι κακές γλώσσες λένε πως η Χριστίνα Λαμπίρη κάθεται ήδη σ’ αναμμένα κάρβουνα. Παρά την επιθυμία της το «Super Star» να αποκτήσει πιο κοινωνικό χαρακτήρα, δεύτερη εκπομπή παρόμοιας θεματολογίας δεν χωράει στο πρόγραμμα. Η εκπομπή τελικά θα παραμείνει ως έχει και η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 28 Αυγούστου για να αποφασιστεί ποιοι θα την πλαισιώνουν στο πάνελ. Τι θα κάνει όμως η Τατιάνα; Όπως επισημαίνουν στελέχη του Star, μια εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα. Όμως, ούτε η ώρα προβολής έχει ακόμη κλειδώσει, αν και ακούγεται το 16:00-18:00, ούτε ο τίτλος της εκπομπής, αφού η Τατιάνα πρέπει να συνεννοηθεί με τον ΑΝΤ1 για το αν θα κρατήσει το «Αξίζει να το δεις».

Όσον αφορά την αμοιβή της, πολλά έχουν γραφτεί. Αυτό που είναι εξακριβωμένο είναι πως η Τατιάνα θα παίρνει ακριβώς τα ίδια χρήματα με τη Χριστίνα Λαμπίρη, που αμείβεται με περίπου 10.000 ευρώ το μήνα.

Η Τατιάνα κατάφερε και κάτι ακόμη: να εξασφαλίσει την παρουσία της Πωλίνας Τόλη στην αρχισυνταξία της εκπομπής αλλά και να πάρει 2-3 ακόμη στενούς συνεργάτες της, με τις αμοιβές ωστόσο που της υπέδειξε το Star.To νέο συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το Star δεν έχει ακόμη υπογραφεί και οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το Σεπτέμβριο, οπότε θα έχει λήξει και τυπικά η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

Επίσης, δεν τίθεται θέμα μετεγγραφής του Νίκου Ευαγγελάτου στο Star, καθώς, όπως μας είπε γνώστης της τηλεοπτικής πιάτσας, «δεν ταιριάζει με το προφίλ του σταθμού».