Ποτέ... κολλητοί!

01.05.2009
Φιλίες δημιουργούνται και χαλάνε κάθε μέρα στο χώρο της σόουμπιζ. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι, γιατί τους χωρίζουν πολλά. Ποιοι είναι όμως αυτοί που όταν συναντιούνται τυχαία αλλάζουν δρόμο και δεν θέλει ο ένας να δει στα μάτια τον άλλο;

Aπό τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Φιλίες δημιουργούνται και χαλάνε κάθε μέρα στο χώρο της σόουμπιζ. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι, γιατί τους χωρίζουν πολλά. Ποιοι είναι όμως αυτοί που όταν συναντιούνται τυχαία αλλάζουν δρόμο και δεν θέλει ο ένας να δει στα μάτια τον άλλο;

Από τηλέφωνο το βρήκαν
Μπορεί να συνεργάστηκαν με επιτυχία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Νίκος Μουτσινάς στον «Όμορφο κόσμο το πρωί», σε καμία περίπτωση όμως δεν ταιριάζουν οι χαρακτήρες τους. Το ότι ο Γρηγόρης με δυσκολία συγκρατούσε ?όχι πάντα με επιτυχία? τον εκνευρισμό του εξαιτίας του Νίκου στον αέρα το είδαμε όλοι από τις πρώτες εκπομπές που εμφανίζονταν μαζί. Παρόλο που τηλεοπτικά κατάφεραν να «δέσουν», δεν συνέβη το ίδιο και με τους χαρακτήρες. Κάποιοι, βέβαια, ίσως σκεφτούν ότι οι σχέσεις των δύο αντρών δεν μπορεί να είναι τόσο κακές, αφού από τη μεριά του ο Νίκος προτίμησε να δώσει στον Γρηγόρη την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά το «κόψιμό» του από τον «Πρωινό καφέ». Ναι, αλλά πρέπει να σκεφτείτε και το τι αποκόμισε ο Μουτσινάς από την εμφάνισή του αυτή και πόσο ικανοποιημένος έμεινε!

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ: 7%

Στα δικαστήρια
Εκείνος ηθοποιός κι εκείνη τραγουδίστρια. Ο λόγος για τον ευφάνταστο Λάκη Λαζόπουλο και την Έφη Σαρρή. Ούτε «καλημέρα» δεν είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους, αλλά εδώ και ένα χρόνο έχουν πάρει... φωτιά τα δικόγραφα, καθώς λύνουν τις διαφορές τους μέσω των δικαστικών αιθουσών και των τηλεοπτικών εκπομπών. Η κόντρα είναι αδυσώπητη και ακόμη και μία ατάκα μπορεί να ρίξει λάδι στη φωτιά και να κάνει την ιδιόρρυθμη «σχέση» τους να εκραγεί. Κανένα κοινό δεν έχουν αυτές οι δύο προσωπικότητες μεταξύ τους και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τους δούμε να κάνουν κολλητή παρέα στο μέλλον.

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ: 1%

Παράλληλοι δρόμοι
Το επόμενο ζευγάρι που έχει συζητηθεί όσο λίγα είναι αυτό της Σοφίας Αλιμπέρτη και της Ναταλίας Γερμανού. Πρόκειται για δύο όμορφες και γοητευτικότατες κυρίες, που, εκτός από κοινά γούστα στους άντρες, έχουν και παράλληλη επαγγελματική πορεία σε ό,τι αφορά τις πρωινές εκπομπές που παρουσιάζουν. Έχουν γραφτεί και ακουστεί τόσα για την τηλεοπτική «κόντρα» τους, που βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά πως δεν θα τις βλέπαμε ποτέ να κάνουν διακοπές μαζί σε κάποιο νησί, αλλά ούτε καν να πίνουν καφέ παρέα!

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ: 3%

Πρωινές «κόντρες»
Η περίπτωση του Γιώργου Παπαδάκη με το συνονόματό του Γιώργο Αυτιά δεν συγκρίνεται με αυτή των Λαζόπουλου - Σαρρή, αφού στο παρελθόν και συνεργάτες στενοί ήταν και παρεούλα έκαναν. Όλα αυτά την εποχή που ο κ. Αυτιάς ανήκε ακόμη στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και εντασσόταν στο δυναμικό της εκπομπής του κ. Παπαδάκη. Αν πείτε σήμερα σε κάποιον ότι τους είδατε να πίνουν καφέ μαζί, το σίγουρο είναι ότι θα γελάσει! Δυστυχώς, ο ανταγωνισμός τούς έφερε στο σημείο να ανταλλάσσουν σχόλια και σπόντες μόνο μπροστά στις κάμερες.

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ: 8%

Η πιο... έντεχνη τραγουδίστρια
Αν σας έλεγαν πως θα βρεθούν μαζί στην πίστα η Πέγκυ Ζήνα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, σίγουρα θα πιστεύατε ότι είναι Πρωταπριλιά! Πράγματι σαν πρωταπριλιάτικο αστείο ακούγεται, μιας και η κόντρα των δύο γυναικών είναι ακόμα νωπή στις μνήμες μας. Τι το ήθελε η Πέγκυ να μιλήσει για τη συνάδελφό της; Άναψε φωτιές και ίντριγκες. Η αλήθεια είναι πως δεν συμπαθούν καθόλου η μία την άλλη. Οι βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν στο πρόσφατο παρελθόν μας κάνουν να πιστεύουμε πως ποτέ στο μέλλον δε πρόκειται να τις δούμε μαζί, ούτε καν καλεσμένες σε κοινή εκδήλωση.

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ: 3%

Τις κυνηγάει το παρελθόν
Πριν από δέκα περίπου χρόνια η Τατιάνα Στεφανίδου και η Χριστίνα Λαμπίρη εκτός από συνεργάτισσες ήταν και φίλες. Όχι φυσικά κολλητές, αλλά, λόγω της συνεργασίας τους, περνούσαν πολλές ώρες μαζί στα παρασκήνια της εκπομπής που παρουσίαζε η Τατιάνα και στο δυναμικό της ήταν και η Χριστίνα. Ως ανέκδοτο θα εκλάβει κάποιος την πιθανότητα στενής φιλίας μεταξύ των δύο γυναικών σήμερα. Η αλήθεια είναι πως και ως προσωπικότητες δεν έχουν πολλά κοινά σημεία, αφού η μία είναι πιο ροκ τύπος (Χριστίνα) και η άλλη πιο «μαμά» (Τατιάνα).

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ: 10%

Ένας χωρισμός και ένας γάμος
Αυτό που πρέπει να αναγνωρίσουμε στο γνωστό και συμπαθή πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο είναι η αδυναμία στις όμορφες κυρίες που επιλέγει να έχει στο πλευρό του. Όταν είχε σχέση με τη Βάσια Παναγοπούλου, θεωρήθηκε πολύ τυχερός, αφού η ηθοποιός ήταν ?και εξακολουθεί βέβαια να είναι? πανέμορφη και άκρως ερωτική! Ο ίδιος άντρας είναι η αιτία που η Βάσια δεν έχει δει ποτέ τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να τραγουδάει live, αφού μια τέτοια εμφάνισή της θα έκανε πολλούς να λένε και να γράφουν το μακρύ τους και το κοντό τους! Οι δύο γυναίκες λοιπόν δεν έχουν ανταλλάξει ποτέ τους ούτε κουβέντα, κάτι που είναι αρκετό για να μην τις δούμε ποτέ να κάνουν κολλητή παρέα!

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ: 0%

Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;
Για το τέλος αφήσαμε δύο αγαπημένες κυρίες του θεάτρου, τη Χρύσα Ρώπα και την Ελένη Καστάνη. Οι δυο τους πριν από μια δεκαετία παρεξηγήθηκαν πολύ άσχημα στα γυρίσματα του «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή», με αποτέλεσμα να μην ανταλλάξουν ποτέ ξανά ούτε «καλημέρα». Ποτέ τους δεν έχουν συνυπάρξει σε δουλειά, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Για κακή τους τύχη έχουν συναντηθεί πολλές φορές τυχαία σε εκδηλώσεις, αλλά ως κυρίες που είναι ούτε αποχώρησαν ούτε δημιούργησαν περαιτέρω θέμα. Από την άλλη, ίσως την επόμενη τηλεοπτική σεζόν τις δούμε ξανά να αναρωτιούνται «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;», αφού το σίριαλ θα ξαναπροβληθεί για τα είκοσι χρόνια του Mega, και η κόντρα τους έτσι να γράψει καινούργια επεισόδια!

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ: 2%

Για τα μάτια του Διονύση
Δηλαδή, του Σχοινά. Η Καίτη Γαρμπή και η Έλλη Κοκκίνου θα μπορούσαν να είναι άνετα κολλητές φίλες, αφού έχουν πολλά κοινά, όπως την αγάπη τους για το τραγούδι, τα ζώα, αλλά και την οικογένεια. Δυστυχώς, όμως, στο παρελθόν αποκαλύφθηκε ότι έχουν κοινό γούστο και στους άντρες. Μήλον της έριδος ο Διονύσης Σχοινάς, που, ενώ ήταν δεσμευμένος με την Έλλη, έκανε πρόταση γάμου στον αέρα, στην εκπομπή «Μπράβο», στην Καίτη Γαρμπή! Ποιος μπορεί να ξεχάσει το παραπάνω περιστατικό; Σίγουρα, πάντως, όχι η Καίτη, πόσο μάλλον η Έλλη!

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ: 0%

Δημιουργική... αντιπάθεια
Είτε το πιστεύετε είτε όχι ο Νίκος Καρβέλας και ο Φοίβος Τασσόπουλος δεν έχουν συναντηθεί ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο. Οι δύο από τους εμπορικότερους ?αν όχι οι εμπορικότεροι? δημιουργούς της χώρας μας βρίσκονται σε κόντρα, χωρίς ωστόσο ποτέ να έχει συμβεί κάποιο γεγονός που να την προκάλεσε. Τα δημοσιεύματα πάντοτε τους ήθελαν ως ανταγωνιστές, αφού συνεργάζονταν και συνεχίζουν να συνεργάζονται με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής. Μία φορά πριν από πολλά χρόνια μάλιστα που έτυχε να συναντηθούν στην ίδια κοσμική εκδήλωση αποχώρησαν και οι δύο προκειμένου να μην αναγκαστούν να μιλήσει ο ένας στον άλλο.

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ: 8%