Διπλό χτύπημα για την Φάρα Φόουσετ!

06.04.2009
Ενώ η μητέρα του "χαροπαλεύει", ο Ρέντμοντ Ο΄Νηλ(Redmond O' Nel) γιος της Φάρα Φώσετ (Farrah Fawcett) συνελλήφθη και πάλι για χρήση ναρκωτικών.

Ενώ η μητέρα του χαροπαλεύει, ο Ρέντμοντ ΟΝηλ (Redmond O' Nel), γιος της Φάρα Φόουσετ (Farrah Fawcett) συνελλήφθη και πάλι για χρήση ναρκωτικών.

Η 62χρονη, πρώην "Άγγελος του Τσάρλι" που εδώ και τρία χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας, νοσηλεύεται απο την Πέμπτη σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες και η κατάσταση της χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Στο πλευρό της βρίσκεται ο εδώ και χρόνια σύντροφος της, ηθοποιός, Ράιαν Ο'Νηλ (Ryan O'Neal), με τον οποίο έχουν μαζί ένα γιό, τον Ρέντμοντ, που γεννήθηκε το 1985.

Ο 24χρονος Ρέντμοντ είχε πάει να δει έναν φίλο του στις φυλακές Σάντα Κλαρίτα στην Καλιφόρνια, χτες, Κυριακή. Στο πάρκινγκ των φυλακών, σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν πάνω του ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν με την κατηγορία ότι προσπαθούσε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές. Μέχρι στιγμής κρατείται υπόδικος και πρέπει να πληρώσει εγγύηση 25.000 δολαρίων, για να αφεθεί ελεύθερος..

Τα προβλήματα της οικογένειας Ο'Νηλ με τα ναρκωτικά έγιναν γνωστά πέρσι, όταν πατέρας και γιος κατηγορήθηκαν για κατοχή και χρήση. Η Φάρα διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας το 2006 και μόλις την περασμένη εβδομάδα γύρισε στο Λος Αντζελες μετά από εναλλακτική θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στην Γερμανία.

Όταν οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν στο αεροδρόμιο πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι, έγινε έξαλλη και διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρίσκεται πολύ κοντά στο θάνατο.

Από την περασμένη Πέμπτη όμως, που η κατάσταση της επιδεινώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όλοι πλέον ελπίζουν σε ένα θαύμα. Η μάχη που έδωσε η Φόουσετ με τον καρκίνο γυρίστηκε σε ντοκιμαντέρ από το αμερικανικό κανάλι NBC, με τον τίτλο "A Wing and Prayer".

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε ότι με αυτό τον τρόπο ελπίζει να δώσει κουράγιο και δύναμη σε όσους δίνουν την δική τους μάχη με την ασθένεια.