Για τρίχες σφάχτηκαν η Σιένα Μίλερ με την πρώην

18.06.2010
Έξαλλη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Σάντι Φροστ (Sadie Frost) με τη νυν σύντροφο του πρώην συζύγου της και πατέρα των τριών παιδιών της, Τζουντ Λο (Jude Law).


Έξαλλη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Σάντι Φροστ (Sadie Frost) με τη νυν σύντροφο του πρώην συζύγου της και πατέρα των τριών παιδιών της, Τζουντ Λο (Jude Law).

Γύρισε στο σπίτι της από τη δουλειά μια μέρα η 42χρονη σχεδιάστρια μόδας και τι να δει; Η 9χρονη κόρη της Άιρις (Iris) ήταν μια... άλλη. Οι μακριές ξανθές μπουκλίτσες της είχαν εξαφανιστεί και το κεφάλι της ήταν κουρεμένο σε καθαρά αγορίστικο στυλ. Με δεδομένο ότι η αλλαγή αυτή συνέβη τις μέρες που η μικρή έμεινε με τον πατέρα της και τη Σιένα Μίλερ (Sienna Miller), ποιος είδε τη Σάντι και δεν τη φοβήθηκε!

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα της, η Φροστ έτρεξε στον υπολογιστή της και έγραψε στο Twitter της ένα μήνυμα που απευθυνόταν στη Μίλερ: "Να κάνεις δικά σου παιδιά πρώτα και μετά να κόβεις τα δικά τους μαλλιά".

Όπως αναφέρθηκε όμως, σύντομα συνήλθε και έσβησε τη συγκεκριμένη πρόταση πολύ γρήγορα, γράφοντας το εξής αντιφατικό μήνυμα: "Η ιστορία είναι όλη ψέμα. Κανείς δεν έκοψε τα μαλλιά της Άιρις. Έχει ακόμη τις πανέμορφες μπούκλες της. Όλα είναι τέλεια. Ειρήνη και αγάπη".

Ωστόσο, στη συνέχεια η Φροστ διέγραψε τελείως όλο τον λογαριασμό της στο Twitter, αφήνοντας υπονοούμενα ότι τα πράγματα μεταξύ της και της 28χρονης νυν αγαπημένης του Λο δεν έχουν φτιάξει στο παραμικρό.

Φιλικό πρόσωπό της μάλιστα μίλησε σχετικά με το περιστατικό στην εφημερίδα "Sun". "Η Σάντι τρελάθηκε μόλις είδε την Άιρις. Και δεν είναι ότι δεν της πήγαιναν τα μαλλιά. Ήταν όντως πολύ όμορφα. Το ζήτημα ήταν ότι δεν είχε ζητηθεί η άδειά της", αποκάλυψε ενώ τόνισε ότι κατά την άποψή της η Σιένα το έκανε για καλό. "Απλά στη Σάντι δεν αρέσει να τη βλέπει να το παίζει μαμά στα παιδιά της", συνέχισε.

Η Μίλερ και ο Λο επανασυνδέθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο ύστερα από τη διάλυση του αρραβώνα τους το 2005, λόγω της αποκάλυψης της απιστίας του "άτακτου" Τζουντ με τη νταντά των παιδιών του. Πρόσφατα μάλιστα, έκαναν και την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους σε ιδιαίτερα κοσμικό γεγονός στη Νέα Υόρκη.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα