Παιδιά, τέλος για την Αντζελίνα!

31.12.2008
Παρότι η ίδια θα ήθελε πάρα πολύ να μείνει πάλι έγκυος, όπως είχε πει στο περιοδικό Vanity Fair, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις του περιοδικού ΟΚ!, οι γιατροί συμβούλεψαν την Αντζελίνα Τζολί να μην ξαναμείνει έγκυος.

Παρότι η ίδια θα ήθελε πάρα πολύ να μείνει πάλι έγκυος, όπως είχε πει στο περιοδικό Vanity Fair, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις του περιοδικού ΟΚ!, οι γιατροί συμβούλεψαν την Αντζελίνα Τζολί να μην ξαναμείνει έγκυος, καθώς έτσι θα κινδυνέψει να πεθάνει από εγκεφαλικό, ή καρδιακή προσβολή.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός της, Λάριαν Γκιλέσπι, εκφράζει σοβαρές επιφυλάξεις για την υγεία της: "Η Αντζελίνα κινδυνεύει από εγκεφαλικό ή καρδιακή προσβολή. Καθώς ανέπτυξε διαβήτη στην προηγούμενη εγκυμοσύνη της, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να το ξανάπαθει, ενώ το παιδί που θα γεννήσει, θα κινδυνεύει και το ίδιο να πάθει διαβήτη. Γι' αυτό θα ήταν πολύ πιο ασφαλές να μην ξαναμείνει έγκυος".

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι προηγούμενες εγκυμοσύνες της είχαν σοβαρές επιπλοκές και κατέληξαν και οι δύο, σε επείγουσα καισαρική τομή, γι' αυτό και της είχε ήδη συστηθεί να μην μείνει έγκυος ξανά, για τουλάχιστον ένα χρόνο μετά τον τοκετό.

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που η ίδια και ο σύντροφός της Μπραντ Πιτ, έχουν εκφράσει σε διάφορες συνεντεύξεις τους την επιθυμία να υιοθετήσουν ξανά, παρότι ήδη έχουν άλλα τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα παιδιά.

Μάλιστα σύντομα, είναι πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις σ' αυτόν τον τομέα, αφού το ζευγάρι έχει μπει κιόλας στη διαδικασία υιοθεσίας ενός ορφανού από την Αιθιοπία.