Η ωραιότερη Πρωτοχρονιά της ζωής της

02.01.2009
Μπορεί άλλες χρονιές να ταξίδευε στο εξωτερικό τέτοιες μέρες η Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη μαζί με το σύζυγό της Παύλο στην Αμερική ή την Ελβετία, αλλά φέτος θα περάσουν την ωραιότερη Πρωτοχρονιά της ζωής τους στην Αθήνα

Μπορεί άλλες χρονιές να ταξίδευε στο εξωτερικό τέτοιες μέρες η Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη μαζί με το σύζυγό της Παύλο στην Αμερική ή την Ελβετία, αλλά φέτος θα περάσουν την ωραιότερη Πρωτοχρονιά της ζωής τους στην Αθήνα, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς τους και λίγους καλούς φίλους. Το μωρό που θα έρθει τις πρώτες μέρες του Απριλίου τους κρατάει στη θαλπωρή του σπιτιού τους και τους έχει κάνει να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ζω το απόλυτο της ευτυχίας. Τώρα νομίζω ότι ζω από την αρχή. Με την αναμονή του μωρού μας ο ερχομός του καινούργιου χρόνου θα είναι για μένα ένα σημαδιακό, συγκλονιστικό γεγονός. Αυτό εξομολογήθηκε η Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη στις καλές της φίλες που τη συνάντησαν παραμονή Χριστουγέννων μέσα στον πυρετό προετοιμασίας του ρεβεγιόν. Όλοι συμφωνούν ότι είναι πιο όμορφη από ποτέ και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Αν και η εγκυμοσύνη της κυλάει φυσιολογικά και θα μπορούσε να ταξιδέψει σε κοσμικούς προορισμούς οπουδήποτε στον κόσμο, αποφάσισαν με το σύζυγό της ότι θέλουν να ζήσουν τη διαφορετική ατμόσφαιρα στο σπίτι τους μαζί με πολύ λίγα αγαπημένα τους πρόσωπα. Λάμπει ολόκληρη και είτε φοράει ένα απλό τζην για να πάει στα καταστήματα είτε μια μεταξωτή τουαλέτα είναι πιο κούκλα από ποτέ. Έχοντας πάρει ελάχιστα κιλά, καθώς φροντίζει να τρέφεται υγιεινά, μόνο με βιολογικά προϊόντα, και κάνει ασκήσεις ρέικι που της χαρίζουν ευεξία, έχει αφιερώσει όλο της το χρόνο στις ετοιμασίες για το μωρό, αλλά και στο να οργανώσει αυτές τις μέρες τα πάντα για το πριβέ εορταστικό κάλεσμα που ετοιμάζει στο σπίτι τους.

Άψογη οικοδέσποινα
Τι ετοιμάζει λοιπόν για την Πρωτοχρονιά; Έχει βάλει το χεράκι της σε ό,τι σχετίζεται με τη διακόσμηση, το φαγητό και τα δώρα των καλεσμένων, που δεν θα ξεπεράσουν τους 20. Με ιδιαίτερη φροντίδα επιμελήθηκε το μενού, που συνδυάζει γεύσεις τόσο από την κρητική κουζίνα (σ.σ.: η αγαπημένη του καλού της) όσο και παραδοσιακά εδέσματα, αλλά και δημιουργική κουζίνα των μοδάτων σεφ. Βέβαια, φέτος θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στα υγιεινά διατροφικά πιάτα, τα οποία προτιμάει η ίδια, γι αυτό άλλωστε και διατηρεί θαυμάσια σιλουέτα, παρότι είναι έγκυος.

Περιμένοντας το μωρό της...
Αυτές τις μέρες η σκέψη της αλλά και οι δραστηριότητές της σχετίζονται με το πώς θα προετοιμάσει καλύτερα τον ερχομό του μωρού. Όπως μάθαμε, ζήτησε και της έστειλαν καταλόγους από Νέα Υόρκη, Παρίσι και Λονδίνο για να της δειγματίσουν ό,τι καλύτερο υπάρχει από ρούχα αλλά και εξοπλισμό και διάκοσμο του παιδικού δωματίου. Ξέρουμε μάλιστα ότι και η ίδια έχει σχεδιάσει αρκετά πράγματα και τα έχει ήδη παραγγείλει σε γνωστό γαλλικό οίκο. Πάντως, αμέσως μετά τις γιορτές θα τολμήσει ένα ταξίδι στην αγαπημένη της πόλη, το Παρίσι, για να ολοκληρώσει την προίκα του μωρού.