Λόπεζ-Άντονι διαψεύδουν τον χωρισμό!

31.12.2008
Τις τελευταίες μέρες οι φήμες οργιάζουν ότι ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μαρκ Άντονι περνάει σοβαρή κρίση, ενώ το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα μιλάει για χωρισμό. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες η NY Daily News έγραψε ότι
Τις τελευταίες μέρες οι φήμες οργιάζουν ότι ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μαρκ Άντονι περνάει σοβαρή κρίση, ενώ το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα μιλάει για χωρισμό. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες η NY Daily News έγραψε ότι το ζευγάρι θα χωρίσει κι επίσημα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, οπότε τελειώνει η περιοδεία του Άντονι. Κάτι σαν την Μαντόνα με τον Γκάι Ρίτσι.

Κι ενώ οι φήμες οργίαζαν, έχοντας δημιουργηθεί ένας πανικός, το ζευγάρι όχι μόνο δεν διέψευδε, αλλά φρόντιζαν να τις ενισχύουν. Πρώτη η Λόπεζ εμφανίσθηκε μόνη της στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ, χωρίς τη βέρα της και το πανάκριβο μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο Άντονι. Για να εμφανισθεί στη συνέχεια εκείνος, μόνος του στο Λας Βέγκας, επίσης χωρίς της βέρα του.

Ωστόσο, αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στα όσα ακούγονται τελευταία και μέσω των εκπροσώπων τους υποστήριξαν ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ο γάμος τους και δεν σκοπεύουν να χωρίσουν του Αγίου Βαλεντίνου. Πάντως, λίγοι είναι εκείνοι που πίστεψαν τους εκπροσώπους τους, αφού όπως λέγεται ο Μαρκ είναι καταπιεστικός στην Τζένιφερ κι εκείνη δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά του. Το ζευγάρι τον περασμένο Μάρτιο απέκτησε τα δίδυμα, Μαξ και Έμα.