Κους κους δίπλα στο δέντρο

30.12.2008
Αγαπημένη μου αναγνώστρια, έτσι θα σ' άφηνα; Το 2008 φεύγει, αλλά δεν θα πάρει μαζί του και τα «μυστικά» της σόουμπιζ. Διότι εγώ έτρεξα (το τι παπούτσι έλιωσα...), έψαξα (μου βγήκαν τα μάτια)

Από τον ΑΣΤΕΡΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Αγαπημένη μου αναγνώστρια, έτσι θα σ' άφηνα; Το 2008 φεύγει, αλλά δεν θα πάρει μαζί του και τα «μυστικά» της σόουμπιζ. Διότι εγώ έτρεξα (το τι παπούτσι έλιωσα...), έψαξα (μου βγήκαν τα μάτια) και έμαθα όλα τα αφανέρωτα κους κους που πολλοί θα ήθελαν να μείνουν κρυφά, αλλά, όπως είναι γνωστό τοις πάσι, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Διότι θέλεις να μείνει κρυφό; Ε, μην ανοίγεις το στοματάκι σου δεξιά και αριστερά. Και οι τοίχοι έχουν αφτιά και πολύ περισσότερο εγώ, που «έσπασα» τον «Κώδικα Ντα Βίντσι» της σόουμπιζ και σ' τα μαρτυράω όλα, καθότι είναι γνωστό πως η γλώσσα μου πάει ροδάνι...

Κρυφά ζευγάρια: Είναι νέοι, ωραίοι και περιζήτητοι. Φέτος πέρασαν απαρατήρητοι από τη μικρή οθόνη, όχι όμως και από τα μάτια θαμώνων γνωστού αθηναϊκού prive club, στο dark room του οποίου έζησαν αλησμόνητες στιγμές ερωτικού πάθους, τις οποίες επαναλαμβάνουν και στον προσωπικό χώρο του ενός, μιας και ο δεύτερος είναι παντρεμένος και κωλύεται. Το δεύτερο ζευγάρι προέρχεται από το «ασθενές φύλο». Οι νεαρές καλλιτέχνιδες εκπροσωπούν διαφορετικό χώρο, ωστόσο αυτό δεν τις εμπόδισε να ενώσουν την τέχνη τους και να ζουν αγαπημένες.

Οι παιχνιδιάρηδες: Ο ένας είναι μοντέλο και ο δεύτερος τραγουδιστής. Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, αλλά έχουν κάτι κοινό. Αρέσκονται στα παιχνίδια, στα κανονικά και μόνο, που παίρνεις χαρτί και στυλό, αναφέρομαι. Ο πρώτος είναι φανατικός οπαδός του Pro και, παρόλο που έχασε περίπου 10.000 ευρώ, συνεχίζει απτόητος να παίζει. Ο δεύτερος είναι πιο τυχερός, αφού είναι κολλημένος με το «Πάμε στοίχημα» και κέρδισε φέτος συνολικά πάνω από 35.000 ευρώ (καλοφάγοτο να πω; Θα το πω!).

Κουαρτέτο τέλος: Ήταν πολύ γνωστή παρέα, αυτοκόλλητοι, σου λέει, αλλά το κουαρτέτο διαλύθηκε όταν δύο εξ αυτών άπλωσαν το χεράκι τους λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε. Ο ένας την «έπεσε» στην κοπέλα του κολλητού του υποτίθεται και ο δεύτερος στον ίδιο του τον κολλητό (τα Σόδομα και τα Γόμορρα). Εμ πού να την έπεφτε κι αυτός, σε κάνα ξένο; Να μην σ' τα πολυλογώ, τα καμώματα μαθεύτηκαν και η άλλοτε δεμένη παρέα τα... έσπασε κανονικότατα.

Αλλα μου λεν τα μάτια σου: Στο συγκεκριμένο νεαρό τραγουδιστή άφωνος τελείως παρεμπιπτόντως χρεώνουν κατά καιρούς αιθέριες υπάρξεις για τα μάτια του κόσμου και μόνο. Διότι τα δικά του μάτια άλλα προδίδουν. Όπως ότι γλυκοκοιτούσε κάποτε χορευτή του προγράμματος στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν. Μάλιστα τον είχε πιάσει στα πράσα το πρώτο όνομα του μαγαζιού και λίγο έλειψε να τον κάνει μαύρο στο ξύλο. Ο νεαρός τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό μπαινοβγαίνει στο σπίτι γνωστότατης τηλεοπτικής προσωπικότητας, που θα κάνουμε όμως μαύρα μάτια να ξαναδούμε (δες παρακάτω το λόγο). 

Η «εξαφάνιση»: Γνωστή TV persona έχει ταμπουρωθεί στο κάστρο της και δεν ξεμυτίζει αν δεν ηρεμήσει από το φόβο πως οι χρήστες του Διαδικτύου δεν θα καμαρώσουν τελικά προσωπικές του στιγμές με νεαρά αγόρια, μιας και τον απειλούν πως σχετικά βίντεο θα βγουν φόρα παρτίδα στο Internet. Η μόνη επίσκεψη που δέχεται είναι αυτή του προαναφερόμενου νεαρού τραγουδιστή, που πολύ τον βοήθησε στο ξεκίνημά του και αυτός δεν το ξεχνάει ποτέ.

Η «εξαφάνιση ιι»: Στο μεταξύ αγνοείται τραγουδίστρια που καιρό έχουμε να μάθουμε νέα της, διότι έχει και αρκετά χρόνια να κάνει επιτυχία. Εδώ ο άντρας της, σου λέει, δεν πήρε χαμπάρι ότι εξαφανίστηκε για τρεις ολόκληρες μέρες, αφού κι αυτός ήταν απασχολημένος με νεαρά τραγουδίστρια. Της εξαφάνισης γίνεται γενικά... Πόσο επίκαιρος είναι ο τίτλος της γνωστής σειράς...

Σου δίνω άκυρο: Το τραγούδι περνάει γενικά κρίση, αλλά και η συγκεκριμένη τραγουδίστρια «έφαγε» τις προάλλες την κρυάδα της και ακόμη το φυσάει και δεν κρυώνει. Κρισάρα, σου λέω, την έπιασε. Ετοίμαζε, που λες, τη νέα της δισκογραφική δουλειά με πολύ γνωστό συνθέτη και την τελευταία στιγμή η εταιρεία της έδωσε άκυρο λέγοντάς της πως τα συγκεκριμένα τραγούδια δεν προορίζονται εντέλει γι αυτήν, αλλά για νεαρά συνάδελφό της, της ίδιας εταιρείας πάντα. Εδώ είναι ο παράδεισος εδώ και η κόλαση είπε, και επέστρεψε σπιτάκι της με σκυμμένο το κεφάλι.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Βρίσκομαι, που λες, σε γνωστό μπαράκι για να συναντήσω την πηγή μου, η οποία με πληροφόρησε για τα φετινά καμώματα σχετικά νεαρών ηθοποιών. Ακούγοντας τα ονόματα φυσικά και δεν θα σ' τα αποκαλύψω, κατέληξα στο εξής τετριμμένο: το ότι η σόουμπιζ είναι ένα μεγάλο κρεβάτι ισχύει και με το παραπάνω. Πληροφορήθηκα λοιπόν πως νεαρά εκπρόσωπος της 7ης Τέχνης, που είναι στα πάνω της τα τελευταία τρία χρόνια, δεν χαλάει χατίρι σε κανέναν ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί, ευπρόσδεκτοι όλοι, σου λέει. Με τη διαφορά ότι με την παρέα ενός συγκεκριμένου προσώπου πέρασε εξαιρετικά περίφημα, καθότι γέλασε πολύ το χειλάκι της. Το ίδιο έπαθε στο παρελθόν και συνάδελφός της, η οποία τώρα, αν και δεσμευμένη, συναντιέται με συμπρωταγωνιστή της. Το μυστικό τους βέβαια δεν άργησε να μαθευτεί, αφού ο δεύτερος συναντιέται και με λίγο μεγαλύτερή του συνάδελφο, η οποία ήταν αυτή που κάποτε «κάρφωσε» στο δεσμό (αοιδός της κακιάς ώρας) της προηγούμενης δεσποινίδας τα μυστικά της ραντεβού με γνωστό σκηνοθέτη μόνο και μόνο επειδή ήταν και η ίδια καψούρα με το συγκεκριμένο. Ουφ, ζαλίστηκα με τις τόσες μυστικές συναντήσεις!

Ντουβρουτζάς: Τον ουρανό σφοντύλι φημολογείται ότι είδε γιος γνωστής καλλιτεχνικής οικογένειας όταν το χέρι του πατέρα του προσγειώθηκε στο πρόσωπό του, καθότι έμαθε μόλις πρόσφατα τα παλιά ερωτικά κολλητηλίκια του γιου του με νεαρό συγγραφέα. Ο άνθρωπος έπαθε ντουβρουτζά και στην οικία έγινε ο κακός χαμός, αφού οι φωνές του έφτασαν μέχρι τα σπίτια των γειτόνων. Ο νεαρός, όμως, αδιαφόρησε για την αναστάτωση που προκάλεσε στον πατέρα του και τον τελευταίο καιρό συναντιέται με γνωστό πρόσωπο των ερτζιανών.