Ο Νίνο έχει το κλειδί της καρδιάς της

31.12.2008
Δύο πανάκριβες χρυσές καρδιές με μπριγιάν κοσμούν το λαιμό του Νίνο και της Δούκισσας Νομικού. Το ζευγάρι μετά από αρκετούς μήνες σχέσης έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια έξοδό τους σε club, όπου εμφανίστηκε πρόσφατα ο νεαρός τραγουδιστής, ενώ, σύμφωνα με κοινούς τους φίλους, πλέον μιλάνε πιο άνετα για τη σχέση τους.

Τα δύο πανέμορφα παιδιά της ελληνικής σόουμπιζ έχουν κάτι ακόμη να τους ενώνει. Το πανάκριβο δώρο φίλου τους, που είναι δύο χρυσές καρδιές δεμένες με μπριγιάν. Όχι όμως ίδιες μεταξύ τους. Το μενταγιόν της Δούκισσας έχει στο κέντρο της καρδιάς μια μικρή κλειδαρότρυπα. Πού βρίσκεται το κλειδί; Πάνω στο μενταγιόν του Νίνο. Και οι δύο κατενθουσιάστηκαν με το που είδαν το πρωτότυπο σετ και από τότε δεν το αποχωρίζονται ποτέ. «Είναι πολύ ευτυχισμένοι και δεν αποκλείουν πολύ σύντομα να δοκιμάσουν τη συγκατοίκηση», μας εξομολογήθηκε κοινή φίλη του ζευγαριού, ωστόσο αυτή τη στιγμή προέχουν τα επαγγελματικά τους.

Ο Νίνο συνεχίζει τις εμφανίσεις του με την Πέγκυ Ζήνα και τον Κώστα Καραφώτη στο «VΟΧ», ενώ είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος για την επόμενη δισκογραφική του δουλειά. Πάντως, το ενδεχόμενο να μετακινηθεί από τη Heaven στη Universal φαντάζει αυτή την περίοδο πιθανότερο όσο ποτέ άλλοτε. Από την πλευρά της η Δούκισσα, εκτός από την παρουσία της στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη στο «LifeStyle», σκοπεύει σύντομα να κάνει ένα ταξίδι-αστραπή σε Μιλάνο και Ρώμη για κάποια σημαντικά editorial μόδας. Ο Νίνο προσπαθεί και αυτός να ρυθμίσει έτσι τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, προκειμένου να βρεθεί έστω και για λίγα 24ωρα μαζί με την αγαπημένη του στην αιώνια πόλη. Είναι ένα ταξίδι που το ζευγάρι επιθυμεί διακαώς να πραγματοποιήσει, για να χαρεί ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από αδιάκριτα μάτια και τους φωτογραφικούς φακούς, που πάντα καραδοκούν. Όπως και να χει, τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι χαρούμενα και για τους δύο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ