Ένα μωρό από τον Αϊ-Βασίλη

26.12.2008
Το καλύτερο δώρο πήρε για τα φετινά Χριστούγεννα η Νίκη Κάρτσωνα, καθώς, όπως φημολογείται, βρίσκεται ήδη στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το καλύτερο δώρο πήρε για τα φετινά Χριστούγεννα η Νίκη Κάρτσωνα, καθώς, όπως φημολογείται, βρίσκεται ήδη στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια θα κάνει γιορτές μαζί με το σύζυγό της Νίκο Χατζή στο πατρικό της σπίτι στην Καλαμάτα, καθώς θέλει να αλλάξει τη φετινή χρονιά σε απόλυτα οικογενειακή ατμόσφαιρα. Το ζευγάρι μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει την είδηση της εγκυμοσύνης, καθώς και οι δύο έχουν αποφασίσει να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, πηγαινοέρχονται συχνά στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, καθώς η Νίκη, εκτός του ότι θέλει να επιβλέπει προσωπικά το μαγαζί που διατηρεί εκεί, έχει μεγάλη αδυναμία στα δύο ανίψια της, τον Νικόλα και την Ευγενία.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για την εγκυμοσύνη της. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της θέλουν να δημιουργήσουν μια μεγάλη οικογένεια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σκοπεύει να αποσυρθεί από τη σόουμπιζ.

Μετά από μια ανάπαυλα αρκετών μηνών η Νίκη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού που θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Αυτή τη φορά, όμως, θέλει όλα να έχουν οριστικοποιηθεί στην εντέλεια, καθώς και φέτος είχε κλείσει στον Alpha, αλλά έπεσε θύμα των περικοπών των Γερμανών, όπως άλλωστε και αρκετοί συνάδελφοί της. Έτσι, τώρα έχει γίνει πολύ πιο αποφασιστική στις διαπραγματεύσεις της, ενώ, όπως λέει η ίδια, η τηλεόραση δεν είναι τα πάντα, καθώς έχει ήδη πολλές άλλες δραστηριότητες, όπως το ραδιόφωνο, το οποίο μάλιστα λατρεύει.

Από κοινού με τον Νίκο Χατζή η Νίκη έχει αποφασίσει να μετακομίσει περίπου το καλοκαίρι στην Καλαμάτα, ώστε όταν θα πλησιάζει η ώρα να γεννήσει, να έχει στο πλευρό της τη μητέρα της.