Περί Οικίας από το 1948

18.12.2008
Πόσο καλά ξέρετε την περιοχή σας; Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Η Έλλη Καρρά κάνει μια βόλτα στο κλεινόν άστυ και σας αποκαλύπτει γωνιές που από συνήθεια ίσως δεν έχετε προσέξει όσο θα έπρεπε.

Κάνοντας τη διαδρομή μέχρι τη λεωφόρο Διονύσου, στον αριθμό 100, θα συναντήσετε το κατάστημα επίπλων «Λαμπρίδης - Περί Οικίας 1948». Είναι ένας ιδιαίτερος χώρος μοναδικού design, που συνδυάζει την απλότητα, τη γοητεία, το καλό γούστο, την ποιότητα και, κυρίως, τις προσιτές τιμές. Η φίρμα Λαμπρίδης, με παράδοση 60 χρόνων στο φωτιστικό κάθε παραλλαγής οροφής, δαπέδου, επιτραπέζιο, σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια και στο έπιπλο υψηλής αισθητικής, εγγυάται την ποιότητα των επίπλων και την άψογη αισθητική του χώρου σας. Στον όμορφο χώρο του καταστήματος θα βρείτε έπιπλα νεοκλασικού και country στυλ, μοναδικές δημιουργίες γνωστών οίκων του εξωτερικού, κατασκευασμένες με υλικά πρώτης ποιότητας που ταιριάζουν με το γούστο, αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες του μέσου Έλληνα. Μπαίνοντας στο κατάστημα και βλέποντας τα πολυτελή άνετα σαλόνια, είναι αδύνατον να μη σταθείτε για να θαυμάσετε τους υπέροχους βελούδινους καναπέδες του ιταλικού οίκου Ν Design σε λαδί χρώμα ή τον καφέ καναπέ με διακοσμητικές λεπτομέρειες από απλικαρισμένες πέτρες swarovski σε στόφα βελούδο του οίκου De Angeli. Αν, πάλι, επιθυμείτε να αλλάξετε την κρεβατοκάμαρά σας, στο συγκεκριμένο κατάστημα θα βρείτε υπέροχες κρεβατοκάμαρες που εξασφαλίζουν άνεση και πολυτέλεια, όπως το εντυπωσιακό κρεβάτι με το δερμάτινο κεφαλάρι που αποτελείται από στρώμα και υπόστρωμα της αγγλικής εταιρείας Dunloubillo με στόφα κροκό του οίκου Fendi. Όσο για το καθιστικό;

Σίγουρα θα το ανανεώσει μια μπερζέρα του ισπανικού οίκου De Estrado με μπροκάρ επένδυση σε ζωντανά χρώματα και εντυπωσιακά σχέδια. Πέρα από τα υπέροχα έπιπλα όμως, το κατάστημα «Λαμπρίδης - Περί Οικίας 1948» έχει όλα εκείνα τα υλικά που μπορούν να ανανεώσουν το χώρο σας και να του δώσουν ξεχωριστό ύφος και στυλ, αλλάζοντάς σας ευχάριστα τη διάθεση, όπως υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες και χαλιά του οίκου Guy Laroche. Θα φτιάξετε υπέροχες γωνίες που μπορείτε να διακοσμήσετε με περίτεχνα μικροαντικείμενα και πρωτότυπα διακοσμητικά, ενώ θα μπορέσετε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από ξύλινα πατώματα σε διάφορες τιμές, ανάλογα με το χρήματα που θέλετε να επενδύσετε για το χώρο σας.

Αν και στη δική σας γειτονιά, τη δική σας πόλη, οπουδήποτε στην Ελλάδα υπάρχει κάτι το ξεχωριστό και ιδιαίτερο, ειδοποιήστε μας. Φωτογραφίστε το και στείλτε μας τις πληροφορίες με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Το ρεπορτάζ δεν είναι διαφημιστικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ