Το «Χ-Factor» τον άφησε στην ίδια τάξη

11.12.2008
Στην ίδια τάξη θα φοιτήσει και την επόμενη χρονιά ο νεαρός που συμμετέχει στο σόου του ΑΝΤ1 «Χ-Factor».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΚΡΗ

Στην ίδια τάξη θα φοιτήσει και την επόμενη χρονιά ο νεαρός που συμμετέχει στο σόου του ΑΝΤ1 «Χ-Factor». Σε μεγάλες φουρτούνες και περιπέτειες φαίνεται πως μπαίνει ο Λούης Γεωργίου, λόγω της συμμετοχής του στο «Χ-Factor». Ο νεαρός σπουδαστής του talent show του ΑΝΤ1, δυστυχώς εξαιτίας της συμμετοχής του, κινδυνεύει να χάσει τη χρονιά στο σχολείο και να μην αποφοιτήσει, αφού φέτος έπρεπε να ήταν στην Γ τάξη του λυκείου. Το όνειρό του, όμως, να γίνει αστέρι στο μαγικό κόσμο του πενταγράμμου είναι τόσο μεγάλο, που δεν πρόκειται κανείς και τίποτα να του σταθούν εμπόδιο. Οι απουσίες του σε λύκειο της Λεμεσού, στο οποίο φοιτά, έχουν αυξηθεί πολύ και ήδη ο κώδωνας του κινδύνου έχει χτυπήσει... Αναγκαστικά μένει στην ίδια τάξη και θα πρέπει να συνεχίσει τα μαθήματα του χρόνου, για να μπορέσει να αποφοιτήσει. Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται να μην ανησυχεί καθόλου για την εξέλιξη αυτή, αφού ως μαθητής του 17 που ήταν ξέρει πως ακόμα και με ένα χρόνο καθυστέρηση δεν θα απογοητεύσει κανέναν. Το έχει βάλει άλλωστε στοίχημα με τον εαυτό του πως πρέπει να αποφοιτήσει και από τις δύο σχολές: και από το σχολείο με άριστα και από το «Χ-Factor» ως νικητής. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Ρurple» της κυπριακής εφημερίδας «Πολίτης» και στο δημοσιογράφο Κώστα Κωνσταντίνου είπε για το συγκεκριμένο θέμα:

Λούη, από ποιο μέρος της Κύπρου είσαι;

«Από τη Λεμεσό».

Είσαι μικρός σε ηλικία... Πώς αποφάσισες να πάρεις αυτή την απόφαση και δεν είσαι στο σχολείο;

«Ναι, είμαι δεκαεφτά ετών και φέτος έπρεπε να πάω στην Γ Λυκείου. Σταμάτησα όμως προσωρινά το σχολείο για να έρθω στο X-Factor. Δεν με πειράζει καθόλου αυτό, γιατί άξιζε τον κόπο για μένα».

Όταν λες «σταμάτησες το σχολείο»;

«Ήδη οι απουσίες που έχω κάνει είναι πολλές. Θα αναγκαστώ να πάω του χρόνου στην ίδια τάξη, αλλά δεν με πειράζει».

Οι γονείς σου πώς είδαν την απόφασή σου να μην πας φέτος σχολείο και να πας στο «Χ-Factor»;

«Ήταν θετικοί. Μου είπαν πως αν πάω καλά στο παιχνίδι, δεν πειράζει. Απλώς σκέφτονταν πως αν έφευγα από το πρώτο live του X-Factor, θα έχανα το σχολείο άδικα. Ευτυχώς, αυτό δεν έγινε. Του χρόνου θα πάω στο σχολείο και θα συνεχίσω κανονικά. Δεν με στεναχωρεί ιδιαίτερα».

Γενικά είσαι καλός μαθητής; Είχες καλούς βαθμούς;

«Ναι, αρκετά καλός. Ήμουν μαθητής του 17».