Ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα ο Χατζηγιάννης!

16.12.2008
Πανιά για μεγάλη καριέρα έχει ανοίξει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που, όπως ακούγεται, μετακομίζει μόνιμα στο εξωτερικό, καθώς εξασφάλισε μια χρυσή μετεγγραφή.

Πανιά για μεγάλη καριέρα έχει ανοίξει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που, όπως ακούγεται, μετακομίζει μόνιμα στο εξωτερικό, καθώς εξασφάλισε μια χρυσή μετεγγραφή. Για πόσα λεφτά μιλάμε; Το σίγουρο είναι ότι είναι περισσότερα από όσα έβγαζε μέχρι σήμερα. Ο κορυφαίος σταρ, σύμφωνα με φήμες, γινόταν κατά περίπου 500.000 ευρώ πλουσιότερος από κάθε κομμάτι που έκανε με τη χορηγό εταιρεία του και, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, έβγαζε γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Τώρα πια, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την Μ2, τη δική του εταιρεία, υπέγραψε ήδη αποκλειστικό συμβόλαιο στο εξωτερικό και πλέον ανήκει οριστικά στη δισκογραφική εταιρεία Universal, που εδρεύει στη Γερμανία. Με τις πλάτες των Γερμανών θα αποπειραθεί να κατακτήσει την ευρωπαϊκή αγορά και είναι αναμενόμενο πως το κασέ του θα τιναχτεί σε δυσθεώρητα ύψη. Με τι ρεπερτόριο θα διεκδικήσει τη διεθνή καριέρα;

Μαθαίνουμε πως θα κρατήσει latin ύφος, ενώ παράλληλα θα ενισχυθεί το προφίλ του με κομμάτια που θα γράψουν γι αυτόν σούπερ στιχουργοί και συνθέτες. Ο ίδιος βέβαια θα έχει τον τελευταίο λόγο στο προϊόν που θα διατίθεται στα καταστήματα δίσκων και στο Internet, ενώ, όπως όλα δείχνουν, η εικόνα που θα επιχειρήσουν να πλασάρουν προς τα έξω θα μοιάζει σ' αυτή του Ενρίκε Ιγκλέσιας.

Λόγω της μετακόμισής του στη Γερμανία, άφησε όλους τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του ελεύθερους και ετοιμάζει βαλίτσες. Θα τον ακολουθήσει άραγε και η αρραβωνιαστικιά του, επίσης τραγουδίστρια, Δέσποινα Ολυμπίου;

Ο Μιχάλης δεν έχει το νου του στο γάμο και αυτό που τον απασχολεί είναι ότι μεγάλα στελέχη της εταιρείας του από τη Γερμανία θεωρούν ότι είναι ένα βήμα πριν μετεξελιχτεί σε Ευρωπαίο σούπερ σταρ. «Θα είναι σαν να έχει τραβήξει τον πρώτο αριθμό του λαχείου», μας είπε γνωστός παραγωγός που έζησε από κοντά όλη την ιστορία της μετεγγραφής του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο εξωτερικό και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό από πρώτος στο χωριό να γίνει σταρ παγκόσμιας εμβέλειας». Β.Λ.