Οι ταραχές "έκαψαν" τον Κωστέτσο!

15.12.2008
Από τις λίγες γυναίκες που κατέχουν πλέον τον τίτλο του top model, η Κάρμεν Κας επιλέχθηκε από τον Βασίλειο Κωστέτσο για τη νέα του κολεξιόν «Τhe White Spirit».

Από τις λίγες γυναίκες που κατέχουν πλέον τον τίτλο του top model, η Κάρμεν Κας επιλέχθηκε από τον Βασίλειο Κωστέτσο για τη νέα του κολεξιόν «Τhe White Spirit». Ως σωστή επαγγελματίας λοιπόν η Κάρμεν βρέθηκε στη χώρα μας από τις 7 Δεκεμβρίου για φωτογράφηση σε περιοδικό μόδας, ενώ στις 8 επρόκειτο να γίνει η επίδειξη του Βασίλειου. Τελικά, το πρόγραμμα ανατράπηκε, αφού κάποιες αντιεξουσιαστικές ομάδες βρέθηκαν έξω από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρουφ, όπου θα γινόταν η επίδειξη του γνωστού μόδιστρου, και έτσι ο Βασίλειος αποφάσισε τελικά να μην την κάνει.

Την Κάρμεν ανακάλυψε ένας Ιταλός σκάουτερ στην πόλη Πάιντε της Εσθονίας. Μέσα σε ένα χρόνο και μόλις στα 18 της έγινε εξώφυλλο στο γαλλικό ELLE. Στην πορεία έκανε εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους. Κορυφαία της δουλειά μέχρι σήμερα το διαφημιστικό σποτ για το άρωμα του οίκου Dior, ενώ το 2000 βραβεύθηκε με τον τίτλο «Μοντέλο της χρονιάς». Στη σύντομη καριέρα της έχει κάνει και κάποιες απόπειρες να μπει στη βιομηχανία του θεάματος. Φέτος το Μάιο έβαλε υποψηφιότητα με κόμμα της χώρας της για να μπει στην Ευρωβουλή, αλλά δεν τα κατάφερε. Ως πρωταθλήτρια στο σκάκι, πρωταγωνίστησε σε καμπάνια για να διοργανώσει η πατρίδα της, η Εσθονία, το ολυμπιακό τουρνουά του 2008, που τελικά ανέλαβε η Δρέσδη της Γερμανίας. Εδώ και χρόνια έχει σχέση με τον πρωταθλητή του σκάκι Έρικ Λόμπρον, αφού είχε προηγηθεί ένα σύντομο, αλλά ηχηρό ειδύλλιο με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλειος Κωστέτσος φέρνει ένα top model τέτοιου βεληνεκούς στην Αθήνα. Ποιος δεν θυμάται παλιότερα τις λαμπερές παρουσίες των Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ αλλά και Λίντα Εβαγκελίστα;