Η Αντζελίνα ντύνεται στα λευκά!

04.12.2008
Η Αντζελίνα Τζολί ντυμένη στα λευκά εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά στο κόκκινο χαλί. Η δημοφιλής ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην ταινία "Ανταλλαγή"- που αυτές τις μέρες προβάλλεται στην Ελλάδα-συνόδευσε τον σύντροφο της Μπράντ Πήτ στην πρεμιέρα του "The Curious Case Of Benjamin Button" στην Νέα Ορλεάνη.

Η δημοφιλής ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην ταινία "Ανταλλαγή" -η οποία αυτές τις μέρες προβάλλεται στην Ελλάδα- συνόδευσε τον σύντροφο της Μπραντ Πητ στην πρεμιέρα της ταινίας του "The Curious Case Of Benjamin Button", στην Νέα Ορλεάνη, εντυπωσιάζοντας για ακόμη μια φορά ντυμένη στα λευκά.

Επέλεξε να φορέσει ένα μοναδικό κομμάτι του L΄Wren Scott που τελείωνε στη μέση της γάμπας, και το συνδύασε με λευκές γόβες. Ένα σύνολο απλό, χωρίς κοσμήματα, που ανέδειξε η ομορφιά της Τζολί, που αν και έχει κάνει τρία παιδιά δεν της φαίνεται καθόλου!

Η Αντζελίνα έβαλε τα δυνατά της να τραβήξει τα βλέμματα μακριά από το ναυτικό μουσάκι που έχει αφήσει ο Μπραντ για χάρη του ρόλου στους "Inglorious Bastards", του Ταραντίνο. Μάλλον δεν της αρέσει και πολύ .

Ο ίδιος βέβαια, το υποστηρίζει τολμώντας μάλιστα να βάλει στοίχημα ότι θα το κάνει μόδα. Να δούμε πόσοι θα τον ακολουθήσουν και θα θελήσουν να αναβιώσουν το στυλ της δεκαετία του '50;

Το λαμπερό ζευγάρι βρίσκεται στα καλύτερα του και το αποδεικνύει με κάθε εμφάνιση του. Έτσι και εχθές βράδυ πάνω στο κόκκινο χαλί περπατούσαν πιασμένοι χεράκι-χεράκι, και σκορπίζανε χαμόγελα στους φωτογράφους που πάλευαν για την καλύτερη πόζα.

Όταν ήρθε η ώρα των δηλώσεων δεν μπορούσε να μην τους γίνει η ερώτηση που καίει όλους: "Πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;". "Όταν αυτό γίνει σημαντικό για τα έξι παιδιά και μας το ζητήσουν", βιάστηκε να απαντήσει ο Μπράντ.

Ενώ η Αντζελίνα περιορίστηκε να μιλήσει για τις υποκριτικές ικανότητες του Μπράντ: "Είμαι πολύ περήφανη. Βάζει τον πήχη κάθε φορά όλο και πιο ψηλά και τον περνάει!" .

Όταν τους ρώτησαν πώς πέρασαν την "Ημέρα των Ευχαριστιών", η Τζολί που το μόνο που φτιάχνει στον Μπράντ είναι δημητριακά με γάλα, παραδέχτηκε "Ότι δεν μαγείρεψε γαλοπούλα". Ο σύντροφος της όμως, την στήριξε λέγοντας ότι:"Εφαγαν σαν βασιλιάδες".