"Χρυσή" πελάτισσα

10.12.2008
Λαμπερά εγκαίνια με λαμπερούς καλεσμένους στο «Golden Ηall» της Μαριάννας Λάτση, απ όπου πέρασε όλη η υψηλή κοινωνία της Αθήνας. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και η Γιάννα Αγγελοπούλου

Λαμπερά εγκαίνια με λαμπερούς καλεσμένους στο «Golden Ηall» της Μαριάννας Λάτση, απ όπου πέρασε όλη η υψηλή κοινωνία της Αθήνας. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και η Γιάννα Αγγελοπούλου, που, όπως μάθαμε, έσπευσε να δώσει το παράδειγμα αγοράζοντας ρούχα και αντικείμενα μεγάλης αξίας για το γούρι. Επίσημα δεν επιβεβαιώνεται, ωστόσο η «σιδηρά κυρία» θέλησε να κάνει ποδαρικό με το δικό της τρόπο και έκανε γενναιόδωρο σεφτέ στο χρυσό εμπορικό κέντρο της φίλης της Μαριάννας επιδιδόμενη σε διακριτικό, αλλά σούπερ shopping therapy.

Γιατί στην περίοδο της κρίσης που διανύουμε μόνο οι Κροίσοι μένουν αλώβητοι και ένας ναός του καταναλωτισμού μπορεί να δουλέψει απευθυνόμενος στους έχοντες και κατέχοντες.

Οι πανάκριβες μάρκες και τα σινιέ ρούχα και αξεσουάρ, που μέχρι πρότινος πωλούνταν σε διάφορα σημεία της Αθήνας, είναι πλέον όλα συγκεντρωμένα κάτω από την ίδια στέγη. Επιπλέον, μαζί τους μπορεί να βρει ο fashion victim καταναλωτής brands και labels που μόνο στο εξωτερικό αγόραζες μέχρι τώρα. Για τις κυρίες που πήγαιναν δυο τρεις φορές το χρόνο Μιλάνο, Λονδίνο, Παρίσι ή Νέα Υόρκη είναι ό,τι πρέπει. Τουλάχιστον γλιτώνουν τα έξοδα του ταξιδιού. Εκτός από την κ. Αγγελοπούλου, ποδαρικό έκαναν όλες οι φίλες της κυρίας Λάτση, όπως η Ελένη Κόκκαλη. Όσο για την ίδια τη Μαριάννα Λάτση, έλαμπε από ευτυχία έχοντας κοντά της την κόρη της Εριέττα, το γιο της Πάρη και τη μητέρα της.